• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Hakkınızda ne hayırlı ise o olsun inşallah kızlar! Sonradan pişman olmaktansa baştan biraz üzülmek daha iyi..konuşması kolay diye düşünmeyin nolur, gerçekten evlendikten sonra pismanlik cok kötü.. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın!

iyii Ağlamıyom işte :63: Sıyırma sen aman

İnşallah benimki zor da neyse. ..

Eereesss nerde ki Kaçakları oynuyor kayıplari ya da pooff
Gidip yatayim en iyisi uyuyabilirim umarım iyi geceler tatlı rüyalar herkese

Yeni fantezim : yataga yatiyorim kulakligi takiyorum esinize ilk ne zaman rezil oldunuzu aciyorum okuyorum bu sirada ozel mesaj yada mesaj alintilamasi gelirse bakiyorum cevap veriyorum kendi kendime takiliyorum iste oyle :))

Kizlaaar askerimle konuştuk bugun.. sesi cok daha iyiydi şükür.. komutanları gelmiş, kantin işi vereceklermis. Sonra benimki kendine baska bi yer kestirmis gözüne :) ordaki askerlerin terhisine 40 gün varmış. Onların yerine geçerim dedi. Cok huzurlu geldi şükür sesi..
Bende coook sevindim canimm.aliscak tabi boyle boyle...

Yeni fantezim : yataga yatiyorim kulakligi takiyorum esinize ilk ne zaman rezil oldunuzu aciyorum okuyorum bu sirada ozel mesaj yada mesaj alintilamasi gelirse bakiyorum cevap veriyorum kendi kendime takiliyorum iste oyle :))

link atsana canım merak ettim neredeymiş :)))

Back
X