Bugün fırsatım olmadı canım ya canım da sıkkın zaten gelemedimkuzucuuğum sen nerelerdesin bugüünnnn
Al benden de............................................................................................................................................................
Yoğun bir haftasonu ne güzel başarılar dilerim saç rengini de merakla bekliyorum askerini göreceksin senin adına mutlu oldumkızlar yarın ve pazar günü sınavım var. bana şans dileyin :) yarın saçımı boyatıcam. pazar günü sevdiceğimi görücem. hepinizi öpüyorum kocaman![]()
Hadi gözün aydın çok çok şükür Rabbim hepsini korusunKızlar, askerim aradı konustum, iyiymis, sabah beri birşey yemedigimi fark ettim, yemek yiyip gelip detaylı yazacağım. :)
Amin inşallah Rabbim gönlünüze göre versin canım sana da başarılar güzel boyanmalar :) senin adına da mutlu oldum bi gün bi gündürBiz de hep askerlik var diye erteledik. Allah bilir ama ii de oldu sanki. Çünkü zor olurdu bayaa..benden ziyade kocam da çok zorlanirdi gibime geliyor.. bi de evliliğin ilk dönemleri sıkıntılıydi, o zamanlar olan çocuk mutsuzluklarimiza şahit olurduonu da ben istemezdim ..
Şimdi ikimiz de olsun diyoruz. Evliyken eşini askere yollamanin tek avantajı karşılıklı olarak kıymetinin anlaşılması.. hayırlı zamanda hayırlı evlatlara hayırlı anne-baba olalım inşallah..
Allah yardımcın olsun canım! İnşallah saçın da çok güzel olur :)
Hsonumuz benzer geçecekmis:)
Ben de denemeye gireyim diyorum dersanede ctesi. Ctesi evime gidicem ins.boya aldım kendim boyayacam sacimi. Kocişime yemek yapıcam ve pazar bi günlükcük kavuşma.. doping olur inşallah..