Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlaaarrrr bi haftada geçti çok şükürrrrr .Su gibi akıp geçsin günleerrrr inşAllahhh![]()
Günaydın kızlaaarrrr bi haftada geçti çok şükürrrrr .Su gibi akıp geçsin günleerrrr inşAllahhh![]()
günaydıınn kızlarrr 70 lere düştümm sonundaaaa![]()
günaaaaaayyyyyyyddddıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))9 evet 70leri de gördük çok şükür ben 140ları hatırlıyorum yaaaa![]()
günaaaaaayyyyyyyddddıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))9 evet 70leri de gördük çok şükür ben 140ları hatırlıyorum yaaaa![]()
Gozun aydiinn
Gunayyydinnnn
aynen yaaa bide dün eşimle konuşurken tel kapandı şarj mı bitti yoksa yakalandımı bilmiyorum hala kapalı tel uff tedirginim![]()
kötüye yorma hemen kuzum şarjı bitmiştir sabah ve gece fırsatı olmamıştır şarj etmek için. geçen gün bize de aynısı olmuştu 1,5 gün haber alamadım herifimden![]()
günaydın canımmm sağolasın ayy 1 yazsın ereess ne zaman yazcak ki bu defa saymadım
Benim 18 senin 19 gün sonra![]()
senin 21 inde benim 22 sindeuufff bitsin artık istiyorum
Beni 20 si senin 21 isenin 21 inde benim 22 sindeuufff bitsin artık istiyorum
Beni 20 si senin 21 i![]()
amaaann bu hesap işleri bozdu beni 3 aydır saya saya neysem ne aha burda yazcak nasılsa:44:
Kız geçiyo sanki he geçiyo ya geçiyo bitiyo gidiyo![]()
evet canım aynen öyle geriye dönüp bakınca geçiyor geçmiş diyorum ama genede 79 gün uuupppuzuuunnn geliyo hayırlısıyla bir bitse