- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
affettim gitti
Hahahaha üşengeç hatunip ucu vereyim o biiiiir öğrenci o biiiiir asker yareni o bilir Maraşlı o bilir atarlınin kankisi :)))
Sende alışamadın dimi
![]()
Alisirsiniz zamanla
Ben bursaliyim tamam miiii!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
affettim gitti
Hahahaha üşengeç hatunip ucu vereyim o biiiiir öğrenci o biiiiir asker yareni o bilir Maraşlı o bilir atarlınin kankisi :)))
Sende alışamadın dimi
![]()
Aman be hemencecik söylemişsin o biiiiir çekiyodum bilir kaçmış arada ama olsunBen benim sen kimsinerees ben canim
Aboookızlaaarrr eşim komutanla görüşmüş tamamdır allah izin ederse gidiyoruuummmmama bana yardım edin ben ne giyiceemmm eşim bide dediki hastanenin içine girmelisin 1 2 saat orda benimle olabilirsin ve komutanlarım seninle tanışmak istiyolar dedi
laann ben giycektim eşofmanımı spor ayakkabı gidicektim ama hastanenin içine öle girmem hele komutanlarla öle hayatta tanışamam ne giycem ben laaaaaaaannnnnn bide dipnot : sarıkamışa gidiyorum çok soğuk hani
Aman be hemencecik söylemişsin o biiiiir çekiyodum bilir kaçmış arada ama olsun![]()
Daha yeni karşılaştım alışırız zamanla
Luna neden gitmiş yine bilen var mı :26:
kızlaaarrr eşim komutanla görüşmüş tamamdır allah izin ederse gidiyoruuummmmama bana yardım edin ben ne giyiceemmm eşim bide dediki hastanenin içine girmelisin 1 2 saat orda benimle olabilirsin ve komutanlarım seninle tanışmak istiyolar dedi
laann ben giycektim eşofmanımı spor ayakkabı gidicektim ama hastanenin içine öle girmem hele komutanlarla öle hayatta tanışamam ne giycem ben laaaaaaaannnnnn bide dipnot : sarıkamışa gidiyorum çok soğuk hani
Alisirsiniz zamanla
Ben bursaliyim tamam miiii!!![]()
kızlaaarrr eşim komutanla görüşmüş tamamdır allah izin ederse gidiyoruuummmmama bana yardım edin ben ne giyiceemmm eşim bide dediki hastanenin içine girmelisin 1 2 saat orda benimle olabilirsin ve komutanlarım seninle tanışmak istiyolar dedi
yok valla noldu hiç bilmiyorum :26:
heyyyyyyyyyyt beeeee![]()
valla rahat ama şık olabilirsinbilmiyorum ki kendin bilirsin en iysini
sen foto koy kıyafetleri kombinle fikir veririrz
bursalımısın kadifeli geliiiiiiiiiin çaydan mı geçtinnnnnnnnn
yanakların al al olmuş konyak mı içtin![]()
bende gonyalıyım napayım :82::130:
heee tanıdım seniBen benim sen kimsinerees ben canim
tanıştık kendileri ileaffettim gitti
Sende alışamadın dimi
![]()
heee tanıdım seni
tanıştık kendileri ile
beybi gözün aydın. yumurtlama dönemi ney la? :26: ne kadaannn cahilimmmmmvalla dar bi kot spor bir gömlek şık olacak ama altına babet
saçlar açık
![]()
heee tanıdım seni
tanıştık kendileri ile
beybi gözün aydın. yumurtlama dönemi ney la? :26: ne kadaannn cahilimmmmmvalla dar bi kot spor bir gömlek şık olacak ama altına babet
saçlar açık
![]()
Uc anne kim kiizzzkimse bana bişi demediüç anneye de hediyemi seçtim hıh
![]()
canııııııım sarıkamış diyoruuummm babet miiii giycem lannn![]()
Uc anne kim kiizzz
kaynana-annem-anneannem :26:
Giy giy de gor.............![]()
canııııııım sarıkamış diyoruuummm babet miiii giycem lannn![]()
kimse bana bişi demediüç anneye de hediyemi seçtim hıh
![]()
heee tanıdım seni
tanıştık kendileri ile
saçlar açık
![]()
Abooo
Bilemedim simdi birden
Ahahahah :d
yok valla noldu hiç bilmiyorum :26:
heyyyyyyyyyyt beeeee![]()
valla rahat ama şık olabilirsinbilmiyorum ki kendin bilirsin en iysini
sen foto koy kıyafetleri kombinle fikir veririrz
bursalımısın kadifeli geliiiiiiiiiin çaydan mı geçtinnnnnnnnn
yanakların al al olmuş konyak mı içtin![]()
Ayy çok sevindim canım gitmene :) Evet büyük sorun bu sen aklında bir şeyler varsa yaz biz olur olmaz diyelim daha iyi olur sanki normalde nasıl giyinirsin bilmiyoruz kiii :26: