• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ya face den bak anlarsın alla alla :1:

Face adresim kapalı ya :/ ben pantolon giymen taraftarıyım canım gittiğin yer bakımından ;) ben olsam bilekte yada ispanyol paça tercih ederdim :D yavaştan eleye eleye gidelim sen ne düşünüyorsun etek pantolon elbise ?

http://www.ulusalkanal.com.tr/yurt/kiz-isteme-kahvesi-oldurdu-h27472.html

Konya'nın Selçuklu ilçesinde kız istemeye giden T.M ve ailesi Allah'ın emri ile kızlarını istemeden önce kahvelerini içtiler.

Konya'nın meşhur adeti olan damatların kahvesine tuz atma olayını abartan gelin (H.G) damadın kahvesinin içerisine peynir, reçel, domates, tuz, yağ, şeker, yumurtanın sarısı ve bal koydu. Damat kahveyi içmemek istedi fakat bu bir adet olduğundan gencin ailesi tarafından zorla içirildi. Gece 02.05 sıralarında damat büyük ağrı ile hastaneye kaldırıldı ve gıda zehirlemesinden dolayı hayatını kaybettiği bildirildi...

Son düzenleme:
http://www.ulusalkanal.com.tr/yurt/kiz-isteme-kahvesi-oldurdu-h27472.html

Konya'nın Selçuklu ilçesinde kız istemeye giden T.M ve ailesi Allah'ın emri ile kızlarını istemeden önce kahvelerini içtiler.

Konya'nın meşhur adeti olan damatların kahvesine tuz atma olayını abartan gelin (H.G) damadın kahvesinin içerisine peynir, reçel, domates, tuz, yağ, şeker, yumurtanın sarısı ve bal koydu. Damat kahveyi içmemek istedi fakat bu bir adet olduğundan gencin ailesi tarafından zorla içirildi. Gece 02.05 sıralarında damat büyük ağrı ile hastaneye kaldırıldı ve gıda zehirlemesinden dolayı hayatını kaybettiği bildirildi...

aaaaaaaaaaaaaaaa şaka gibi :53::53::53::53::53:

ya gidip görücem nasılsa nasipse inşallah. bencede dayanmalıyım sanırım ama askerlik yormadı beni bu süreçte bu işyeri yordu allahım sen hayırlısıyla bitmesini nasip et yaa
bu arada size ne dicem eşimin yanına gideceğim tarih benim yumurtlama dönemime geliyorr :17::17::17: napsamki :1::1: :17: :17: :52:

topiğe bebek gelecek deseneeeee :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gamzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de görünmüyo gündüzleri artık dersleri mi yoğun nedir :26::126:

eveeeeet, okuldaki internet iptal oldu :14::14: o yüzden okulda giremiyorum artıkınnn :14:

Face adresim kapalı ya :/ ben pantolon giymen taraftarıyım canım gittiğin yer bakımından ;) ben olsam bilekte yada ispanyol paça tercih ederdim :D yavaştan eleye eleye gidelim sen ne düşünüyorsun etek pantolon elbise ?

canıııımm benim eskişehirde bile etek elbise giymemin şartları var : 1 eşim yanımda olucak 2:arabayla gidiyorsak. adam karsa indiğinde şal al örtün dedi yaaa ne eteği ne elbisesi :1: :1: pantalon şart benim amacım eşofmandı aslında ama pantalon giyeceğim kesin de gerisini bilmiyorum

canıııımm benim eskişehirde bile etek elbise giymemin şartları var : 1 eşim yanımda olucak 2:arabayla gidiyorsak. adam karsa indiğinde şal al örtün dedi yaaa ne eteği ne elbisesi :1: :1: pantalon şart benim amacım eşofmandı aslında ama pantalon giyeceğim kesin de gerisini bilmiyorum

:9::9: ay güldürdün beni ya bilemediğimden öyle oldu tamam o zaman normalde nasıl pantolon giyiniyorsun kot kumaş keten bol paça dar paça :9:

$ispanyol.webp ispanyol paça için böyle bir şey şık olabilir canım :31:
$images.webp yada işte bilekte biten pantolon gömlek t shirt olabilir üzerinede kot ceket deri ceket blazer ceket olabilir ne biliyim seni tanımadan anca böyle şaapabildim :( inşallah yardımı dokunur :(

topiğe bebek gelecek deseneeeee :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

eveeeeet, okuldaki internet iptal oldu :14::14: o yüzden okulda giremiyorum artıkınnn :14:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :53::53::53::53::53::53:
kötü olmuş be canım :31: üzüldüm

Biraz abartmış :D

kimseler kalmadı topikte :D bir de bana derler gündüz girmiyor diye :63:

aynen yaaaa heeeeeeeeççç nerde bu milletttttttttt :1:

nerde bu lunaaaaaaaaaaaaaaa :41::41::41::41::43::43::43:

burdayım . akayca güzel yapmış ikinci resim çok hoş. bebek gelsin gelsin :49: anladım o dönemi :D cahiliz napak yakında öğrenirim ben de :52::52:

luan gitmiş de kime küstü o? gamzeli ile geçen tartışmışlardı ama :26:

Back
X