• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

burdayım . akayca güzel yapmış ikinci resim çok hoş. bebek gelsin gelsin :49: anladım o dönemi :D cahiliz napak yakında öğrenirim ben de :52::52:

luan gitmiş de kime küstü o? gamzeli ile geçen tartışmışlardı ama :26:

Tabi ya topiğimizin bir bebeği olmalı :9: aa ben hiç bilmiyorum onu ondan mı gitti niye tartıştılar ki :26:

Tabi ya topiğimizin bir bebeği olmalı :9: aa ben hiç bilmiyorum onu ondan mı gitti niye tartıştılar ki :26:

aslında tartışma da değil ama biraz kırıldılar. tam konuyu bilmiyorum cepten bakıp görmüştüm. samimi olmayalım falan demişlerdi:26: ama bu sefer birine mi kızdı darıldı küstü kırıldı? :26::26:

aslında tartışma da değil ama biraz kırıldılar. tam konuyu bilmiyorum cepten bakıp görmüştüm. samimi olmayalım falan demişlerdi:26: ama bu sefer birine mi kızdı darıldı küstü kırıldı? :26::26:

Hadi ya sanmam o yüzden değildir :31: En son ölmek istiyorum işte siz kimsiniz ki falan gibi şeyler yazmış kimseyle tartışması olmamış birde yönetimle sorunu vardı onun bir daha kapattırırsanız açmayacağız diye gelir mi gelmez mi bilemedim :26:

Hadi ya sanmam o yüzden değildir :31: En son ölmek istiyorum işte siz kimsiniz ki falan gibi şeyler yazmış kimseyle tartışması olmamış birde yönetimle sorunu vardı onun bir daha kapattırırsanız açmayacağız diye gelir mi gelmez mi bilemedim :26:

hmmm. yeniden başka bir nick ile açar o zaman :44:

http://www.ulusalkanal.com.tr/yurt/kiz-isteme-kahvesi-oldurdu-h27472.html

Konya'nın Selçuklu ilçesinde kız istemeye giden T.M ve ailesi Allah'ın emri ile kızlarını istemeden önce kahvelerini içtiler.

Konya'nın meşhur adeti olan damatların kahvesine tuz atma olayını abartan gelin (H.G) damadın kahvesinin içerisine peynir, reçel, domates, tuz, yağ, şeker, yumurtanın sarısı ve bal koydu. Damat kahveyi içmemek istedi fakat bu bir adet olduğundan gencin ailesi tarafından zorla içirildi. Gece 02.05 sıralarında damat büyük ağrı ile hastaneye kaldırıldı ve gıda zehirlemesinden dolayı hayatını kaybettiği bildirildi...
Yok artik....
Luna kapattırmış adresini :( Diğerlerinden ses yok :63:
Burdayiiiiizzzz
ben geldiğimde kimse olmuyo kii :26: ya da bazen yazıyorum, cevap veren olmuyo falan :5:
Aaaaa :)
kızlaaaar, nerdesinizzzzz :31:
Arkadaslarla disarida :)

Back
X