- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
olmaz yapamammmmmmmmm![]()
neyse eeeeeeeeeeeeeee nediyon ne var ne yok havalar nasıl acıktınmı pasta var mı pasta bana pasta ver![]()
Küstüm işte sıra bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse eeeeeeeeeeeeeee nediyon ne var ne yok havalar nasıl acıktınmı pasta var mı pasta bana pasta ver![]()
Küstüm işte sıra bende
lan bünyen kaldırmazyoksa anlatırım
ayriyetten bi kek yaptım ki ufffffffff harika yer misin![]()
hala mı pastaaaaa :125::125::125:
anlatsana. . . . . .
ivityapamıyom ben zayıflayamıyom güçsüzüm irademi kaybettim kendime inancım yok :/
(resmen hayat hikayemi yazdım)
olmassssssssss dedim fırlattırma bardağı eskişehire deli kuvveti var şu an bendesen önce bi anlatta ben anlatırım sonra![]()
olmassssssssss dedim fırlattırma bardağı eskişehire deli kuvveti var şu an bende![]()
Oo zamaaan anlatsam şöyle olur anlatmıyorum demeyeceksin,hiç bahsetmeyeceksin![]()
Aynı benimki gibi dedin şimdiiyi tamam bi daha hiç bahsetmem o vakit
![]()
Aynen insanı meraklandırma anlatmayacaksan![]()
benden atarlı oldun bugün he![]()
Anca sen mi atarlanacaksın biz insan değil miyiz ?benden atarlı oldun bugün he![]()
atarlı diye alsaydın ya sen yeni nickinii![]()
hala değiştirme şansım var NervyLuna yapabilirim düşünmem lazımatarlı diye alsaydın ya sen yeni nickinii![]()
Anca sen mi atarlanacaksın biz insan değil miyiz ?
![]()
Susss.........................hala değiştirme şansım var NervyLuna yapabilirim düşünmem lazım
hayır sen insan değilsin sen spaydisin![]()