• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

nolmadıki kızlar doldum bırden yazdım ama burası olmasa kafayı yerım heralde hadı sız baska bısı konusun ona katılayım bıtsın bugun :14:

mailimi atayım canım sana ne zaman istersen yaz bana...
bak azcık kaldıı askerin gelecekkkkkkkk musmutlu olacaksın :)

insallah yüzüm gülsün artık gülmek istiyorummm

güleceksin inşallah :) benimde sorunlarım var bu konuda seni anlayabiliyorum. Allah yardım etsin hepimize, hadi şimdiden başla ufacık bi gülümsemeyle:)

kaç kiloydun sen ?

Halaa gec degiiil

:) umarım öyledir. Ama bende ne gelinlik seçmişim ya hem büyük bedenmiş hemde extra prensesmiş kollar zaten höttürü höttürüydü de alt taraf kendi başına bi varlık gibi görünüyordu:D, zayıflasamda prenses almıcam sanırm:24:

:) umarım öyledir. Ama bende ne gelinlik seçmişim ya hem büyük bedenmiş hemde extra prensesmiş kollar zaten höttürü höttürüydü de alt taraf kendi başına bi varlık gibi görünüyordu:D, zayıflasamda prenses almıcam sanırm:24:

Yarin basla benimle topige donelim yine senin

tamam bu sefer bırakmayacam yeterin artık, benimkini geçen her fit kızdan kıskanır oldum resmen :37:

evet kızlaaar, bu son 10 gündür ben de saldım çok fenaaa, diyet falan kalmadı hiçç :17::17:

yarın yeniden güzel bi başlangıç yapalımm :46:

Hatirlarsaniz yine ilk ucumuz baslamistik hadi gecmisi tekrarlayalim :)
Ben yatmadan 2saat once biraz yogurt yedim gobek bolgesine iyi geliyormus. Az once de yatacagim icin elma sirkesi su bal seyini ictim gormussunuzdur mutlaka o da guzel yag yaktiriyor. Yarin da pazartesi tam gunuuu Bismillah diyip yeniden baslayalim :)

Hatirlarsaniz yine ilk ucumuz baslamistik hadi gecmisi tekrarlayalim :)
Ben yatmadan 2saat once biraz yogurt yedim gobek bolgesine iyi geliyormus. Az once de yatacagim icin elma sirkesi su bal seyini ictim gormussunuzdur mutlaka o da guzel yag yaktiriyor. Yarin da pazartesi tam gunuuu Bismillah diyip yeniden baslayalim :)

patates diyeti yapcam ben :D

Back
X