Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyy bilmemmmiiiiiiiii bende çok uyuz oluyorum yaaaaya geçen haftasonuydu köye gitcem dedim busefer cuma-c.tesi olunca sıkıntı ediyorummmmm hasta da nasıl olcam ki ya tebeşir tozu falan mı içsem
![]()
raporu düşündüm de cuma için rapor c.tesi için izin mi alcam nasıl yapıcam bilemedim yaaaaaaa
olma olma aman olma![]()
Kizlar nasilsiniz
canım akşama adını öğrenir yazarım sana tmm mı
Kizlar nasilsiniz
hımmmm öyle mi olcek bu işler :26: sağlık ocağından alırım olmazsa verir dimi:26:c.teside çalışıyoruz diceksin canım onlarda c.tesiyide dahil edicek gerçekten hasta olma canım sende git bi doktorla konuş o halleder
selam kızlaaar
okuldayken çok fazla katılamıyorum artık sohbete![]()
Canım hastahaneye cıktı bugun hallettik çok sağol :)
Biraz daha iyiyim ama surekli haber aliyorum aklima geliyo anilarimiz kotu oluyorumbiz iyiyiz canım da sen nasılsın
iyi değilim... sen nasılsın ne yapıyorsun?
hımmmm öyle mi olcek bu işler :26: sağlık ocağından alırım olmazsa verir dimi:26:
a.selam farkındayız canım
geçmiş olsun canım ne var ne yok![]()
biz daha o aşamaya gelemedikgizli kaçamaklar olabilir belki
![]()
günaydın tatlım neler olmuş öyle noldu yahu? kendine gel![]()
lunaa nolduuuu ????????????????
Biraz daha iyiyim ama surekli haber aliyorum aklima geliyo anilarimiz kotu oluyorum
Eeeh iste canim. Senin neyin var ?
napıon canım![]()
hımmmm öyle mi olcek bu işler :26: sağlık ocağından alırım olmazsa verir dimi:26:
Biraz daha iyiyim ama surekli haber aliyorum aklima geliyo anilarimiz kotu oluyorum
Kaynanamla karsilikli sakiz cigniyoruz sen napiyosun
neden iyi deilsin kzum
ciddi misinKaynanamla karsilikli sakiz cigniyoruz sen napiyosun
neeeesakız mı çiğniyonuz kaynananda mısın
faciadan ötürü canım başka bi sebep yok![]()
ben bizde kaldığında yanına kaçıp 10 dk uzanmıştım
![]()
ben de yapabilirsem bakalım ama ev kalabalık olacak:26:
ohoooooooooooooo neler olmadı ki özet geçerim bi ara şu an affet deyip duruyor, ama ben sarılamıyorum ona hala![]()
ciddi misin
OF OF ALLAH RAHMET EYLESİN SABIR VERSİN AİLELERİNE![]()
ben bizde kaldığında yanına kaçıp 10 dk uzanmıştım
![]()
ohoooooooooooooo neler olmadı ki özet geçerim bi ara şu an affet deyip duruyor, ama ben sarılamıyorum ona hala![]()
neden iyi değilsin sen :/ verirler yaaa