• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ayyyyyyy bilmemmmiiiiiiiii bende çok uyuz oluyorum yaaaa :47: ya geçen haftasonuydu köye gitcem dedim busefer cuma-c.tesi olunca sıkıntı ediyorummmmm hasta da nasıl olcam ki ya tebeşir tozu falan mı içsem :30:

raporu düşündüm de cuma için rapor c.tesi için izin mi alcam nasıl yapıcam bilemedim yaaaaaaa :31:
olma olma aman olma :9:

c.teside çalışıyoruz diceksin canım onlarda c.tesiyide dahil edicek gerçekten hasta olma canım sende git bi doktorla konuş o halleder

Kizlar nasilsiniz

iyi değilim... sen nasılsın ne yapıyorsun?

c.teside çalışıyoruz diceksin canım onlarda c.tesiyide dahil edicek gerçekten hasta olma canım sende git bi doktorla konuş o halleder
hımmmm öyle mi olcek bu işler :26: sağlık ocağından alırım olmazsa verir dimi:26:

selam kızlaaar :3::3::3:

okuldayken çok fazla katılamıyorum artık sohbete :14:

a.selam farkındayız canım :ssz:

Canım hastahaneye cıktı bugun hallettik çok sağol :)

geçmiş olsun canım ne var ne yok :31:

biz iyiyiz canım da sen nasılsın
Biraz daha iyiyim ama surekli haber aliyorum aklima geliyo anilarimiz kotu oluyorum
iyi değilim... sen nasılsın ne yapıyorsun?

hımmmm öyle mi olcek bu işler :26: sağlık ocağından alırım olmazsa verir dimi:26:

a.selam farkındayız canım :ssz:

geçmiş olsun canım ne var ne yok :31:

Eeeh iste canim. Senin neyin var ?

:23::23::23: ben bizde kaldığında yanına kaçıp 10 dk uzanmıştım :17: :52:

ben de yapabilirsem bakalım ama ev kalabalık olacak :17::26:

ohoooooooooooooo neler olmadı ki özet geçerim bi ara şu an affet deyip duruyor, ama ben sarılamıyorum ona hala :50:

hadi anlat yahu kötü şeyler olmuş belliki :19:

Back
X