354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Dimi dimi :1:
Ooooof dertlendim

dertlenme cnm keyfini çıkaaarrrr:9:

bazen geçmicek gibi geliyor ama bu böyle

Taş değil kaya:1:
Bak yaaa bide uyusluk yapıyor ( iyiki şafak saymıyorum dimi:1:)

Sen bakma:1: bbilmiyon sankim:37:

Ayy sorma güzelim benim uyanık sevgilim nobettte uyudu ilk zamanda yüzbaşı yakaladı 8 gün ceza aldı vukuatli artık bayram 3.gunu terhis poof:ssz:

bakarımkiii hıhhh snamı sorceeeemmm:49:

Amin canimmm evet bitiriyoruz hepberabeeer

Ben hemen dusunmuyorum ama daha once hesap yapmistik 30 bin gozden cikarilmali he tabi bizim istediklerimizle sizin istedikleriniz ayni degildir daha farkli tutar orasini bilemem :) ( Kız tarafinin masraflari haric )

Bizim ki en az 50 bin diyor şehirler arası diye ama 30 Binde kurtarır bence uygun fiyatlı olursa herşey :37:

Ayy sorma güzelim benim uyanık sevgilim nobettte uyudu ilk zamanda yüzbaşı yakaladı 8 gün ceza aldı vukuatli artık bayram 3.gunu terhis poof:ssz:

Bizim ki en az 50 bin diyor şehirler arası diye ama 30 Binde kurtarır bence uygun fiyatlı olursa herşey :37:

Sadece erkek tarafımı 50 binmiş:26:
Abartmış sanki hadi 35 38e kadar yolu var ama 50 bin biraz fazla geldi biz kaç kere hesapladık:9:

aaaa evet hatırladım :53: ohoooo kötü beeee ama hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın kuzum. komutan da abartmış gerizekalı :47: benimkinin bu hafta da çarşı izni iptal. adamlar kafalarına göre izin iptal ediyor yaaa :47::47:

Yine kayboldu bu kızzzz göremiyorum onu kaçgündür :50:

Sadece erkek tarafımı 50 binmiş:26:
Abartmış sanki hadi 35 38e kadar yolu var ama 50 bin biraz fazla geldi biz kaç kere hesapladık:9:

ya düğün yeri ,altın, eşyalar, alışveriş ,yol ıvır zıvır 50 bin diyo ama bilmiyorum bende o kadar olmaz diyorum

aaaa evet hatırladım :53: ohoooo kötü beeee ama hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın kuzum. komutan da abartmış gerizekalı :47: benimkinin bu hafta da çarşı izni iptal. adamlar kafalarına göre izin iptal ediyor yaaa :47::47:
öyle canım aynen hayırlısı vardır bunda da bi hayır inşallah , ayyyyyyyy neden 2de 1 kitliyolarsa manyaklar yeaa :19:

Bütün kızlar toplandık (1 eksik var aslında):1::1::1::1:
:8::8::8:

günaydınlar-larr-laaaaar :27:

LUNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :41::41::41::41:

Yine kayboldu bu kızzzz göremiyorum onu kaçgündür :50:

kayıp deeel gelmiyo hatun huh :63:

ya düğün yeri ,altın, eşyalar, alışveriş ,yol ıvır zıvır 50 bin diyo ama bilmiyorum bende o kadar olmaz diyorum

öyle canım aynen hayırlısı vardır bunda da bi hayır inşallah , ayyyyyyyy neden 2de 1 kitliyolarsa manyaklar yeaa :19:

LUNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :41::41::41::41:

kayıp deeel gelmiyo hatun huh :63:
O kadar tutmaz abarmış:1:

hadi hesap yapalım mı bizde :1:

mesela,
altın 10bin
eşyalar (beyaz eşya dahil) 15bin
mekan 4-5 bin
alışveriş 4 -5 bin (gelinlik dahil)
yol masrafı ıvır zıvır 5 bin
= 40 en fazla
sence?

benimkinin yarın doğum günüsüüü :32::32::32::32:

ve ayarlamış, yarın çarşıya çıkıyorrr, normalde pazar gününe yazıyolardı bizimkinin iznini, cumartesiye yazdırmışşş :32::32:

yarın kamredan göreceğimmm :32::32:

vee ayrıca gönderdiğim hediye kargosu da ulaşmış bugün, yarın onu da alacaaak, bakalım beğenecek miii :31:

ve ayarlamış, yarın çarşıya çıkıyorrr, normalde pazar gününe yazıyolardı bizimkinin iznini, cumartesiye yazdırmışşş :32::32:

vee ayrıca gönderdiğim hediye kargosu da ulaşmış bugün, yarın onu da alacaaak, bakalım beğenecek miii :31:

haydi gözün aydın fıstık :32::32::32::32: ben de ğazar günü yanına gidicem izinleri kaldırmışlar :31: sipariş verdi börek kurabiye elmalı pasta yapıcam :52:

mesela,
altın 10bin
mekan 4-5 bin
= 40 en fazla
sence?
Bencede böyle canım :34::1:

Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :21::21::21:

mesela,
altın 10bin
mekan 4-5 bin
= 40 en fazla
sence?

bence ortalama bu kadar tutar zaten. çift düğün mü olacak sizin? ay bizim öyle olacak veeee masraf artıyor :18::18::18::18:

Back
X