355. Dönem Asker Bekleyecek Olan Kaderdaşlarımm :))

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
173
Kasım 2013 te Nişanlısını askere gönderecek yalnızca ben değilim değil mi?

Gitsin gunler bir sekilde geciyor cnmm siz 353.donemsiniz sanirim sistem degistiya

Gitsin gunler bir sekilde geciyor cnmm siz 353.donemsiniz sanirim sistem degistiya

kasım 2013 355. dönem yazıyor nette ama doğru diyosun sistem değişti 353 mü oluyor? amaaannn kaç oluyosa oluyo gidiyo iştee napıcam ben 5 ay nişanlım olmadann:2:

kasım 2013 355. dönem yazıyor nette ama doğru diyosun sistem değişti 353 mü oluyor? amaaannn kaç oluyosa oluyo gidiyo iştee napıcam ben 5 ay nişanlım olmadann:2:

canım bende nişanlandıktan 3 ay sonra gönderdim nişanlımı..gideli henüz 40 gün oldu.. ilk zamanlar çok çok zor geliyor ama tel.de rahat rahat konuşamaya başlayınca , çarşı izinlerinde nette görüştüğünde birazda olsa moral oluyor..hayırlısıyla askerliklerini yapıp dönerler inşallah..

daha öncede askerlik konusunda yardımcı olmuştun bana balayı topiğinde inan günler yaklaştıkça napıcam bilmiyorum kasım 4 - 7 arası alıcaklarmış 25 ekimde de nereye gideceği belli olacak daha dün konuşuyoruz bu konuyu ben sana msj atcam sürekli diyorum tlf bende olur sürekli msj istediğimiz zaman arıyoruz aynı şehirdeyiz ve nişanlım benim en iyi arkadaşım aynı zamanda boşluğa düşmüş gibi olacağım birde kendisi zaten çok olgun yani ağırdır biraz başbaşayken değil tabi tek çocuk olduğu içinde içine dönüktür korkuyorum olumsuz yönde değişmesinden :18:

canım benimde senden bir farkım yoktu inan..bizde aynı şehirdeydik ve evlerimiz 10-15 dklık mesafelerde istediğimiz her an görüşüyorduk..gece-gündüz fark etmiyordu.. ama artık askere gidip gelmesini ben çok istedim..çünkü evlenebilmemiz için onun askerliğini yapması gerekiyordu..askerlik maalesef ki kocaman bir yük gibi duruyor erkeklerin sırtında..değişeceğinden aslaa korkma.. benim nişanlımda biraz fazla asabi bir an parlar neye kızdığını anlayamazsın bu yüzden bende çok tedirgin olmuştum gidip orda birileriyle kavga eder başına bir iş gelir diye ama çok şükür 42. günümüzdeyiz bir sıkıntı yaşamadık..anlaştığı 4-5 arkadaşı var hepsi aklı başında insanlar..senin nişanlında o ortam da artık içine dönük olmaktan çıkar derdini ,sıkıntısını,özlemlerini arkadaşlarıyla paylaşacaktır eminim ki ...

ah canım benim yaa inşallaah diyorum yazıklarına bizim durumumuzda sizinkine benziyor 1,5 yıllık ilişkimiz artık nişanlı bir çift olarak devam ediyor 24 ağustosta yaptık nişanımızı kasımda gidiyor evlilik için nisanda döndüğünde evlilik inşallah dediğin gibi askerlik herşeye bir engel ( sizin durumlar nasıl düğün kısmetse?

canım kısmet olursa bizimki 18 mayısta.. düğün salonumuzu ayarladık nasip olursa nişanlım ocak sonu gibi gelmiş olacak düğüne 3 buçuk ay gibi bir süre kalacak.. o süre içinde de hazırlıklarımızı yaparız diye düşündük..

hayırlısı olsun canım beniimm düğün tarihini ne zaman belirlediniz askere gitmeden önce mi? benim nişanlım şuan bilişim üzerine çalışıyor ve gezici yani masa başı değil ve diyor ki askerden geldikten sonra yerimin yurdumun saatimin belli olduğu masa başı iş bakıcam diyor bulma potansiyeli yüksek çünkü onların mesleğinde olağanüstü özellikler beklemiyorlar o gidince ben çeyizlerimi almaya başlayacağım dönmesine yakın ev ve iş bakacağım eylül ekim diyoruz ama ben daha erken istiyorum Nisanda dönmüş olacak o da hep yangından mal kaçırmayalım yeni iş bulursam alışma dönemim olacak falan diyor

sanırım biz kızlar daha aceleciyiz ben 4 yıldır çalışıyorum birikmişliğim var çeyizlerim için onunda ailesi 10 bin biriktirmiş ama tabi 10 bin ile oğlan tarafı eşyaları gelmeyecek o yüzden kredi çekeceğiz.. nişanlım beni seviyor bundan eminim kendisi çok garantici bir insan bi adım atmadan evvel bin kez düşünür hiç bir zaman bi eşyasını yada bir sorumluluğu için ağzından '' unuttum'' kelimesini duymadım bu yüzden herşeyi garantileyip evlenmek istiyorum diyor bense uzadıkça işler karışacak diye korkuyorum :S

sağol canımm..askere gitmesine 1 ay kala ayarlamıştık..çünkü erken ayarladığınızda düğün salonları fiyatlarında da indirim oluyor çok şükür nişanlım döndüğünde daha önce çalıştığı şirkette devam edecek..bize de düğünü daha erken yapın dediler ama nişanlım mayısta olsun o zamana kadar biraz daha para biriktirmiş olurum dedi..nişanlın doğru diyor bir süre işe alışması gerekiyor düzenini iyice oturtması lazım.. işinde yeniyken ayrıca düğün telaşına girmek zor olur diye düşünüyorum.. sizin içinde ağustos-eylül ideal bir zaman..yeterki yanımızda olsunlar zaman hemen geçer yahuu

ben varım bide ben ( beni de ekleyin..stress topuyum ne olacak neresi çıkacak uzun dönem mi kısa mı bilmemek!! gerginim..gerginiz.. hayırlısıyla 25 ekimde belli olucak..dua etmek dışında bişey yapamıyorum..

ben varım bide ben ( beni de ekleyin..stress topuyum ne olacak neresi çıkacak uzun dönem mi kısa mı bilmemek!! gerginim..gerginiz.. hayırlısıyla 25 ekimde belli olucak..dua etmek dışında bişey yapamıyorum..

ah canım benim geel geel şimdi biz 353. dönem yarenlerimi olucaz :2: sizin durum nedir sende kendini anlatabilirisnn

kızlarr dünkü açıklamalarda kısa dönemle ilgili birşey çıkmadı ( uzun dönemler için sevindim çünkü 3 ay 3 sene gibi geliyordur askerlere ve burda bekleyen yarenlerine ( yalnız az önce asal sitesine baktım yeni bir duyuru var normalde 25 ekimde açıklanacaktı nereye çıkacağı şimdi 10 ekim diyor bu yedek subaylar ( kısa dönemler ) içinde geçerli mi? bir fikri olan var mı?

Kimsenin nisanlisi sevgilisi esi Kasimda gitmeyecek sanirim ( koca klupte yalniz basima askerimi mi beklicem ben (((

Kimsenin nisanlisi sevgilisi esi Kasimda gitmeyecek sanirim ( koca klupte yalniz basima askerimi mi beklicem ben (((

ayy canım yalnız mı kaldın?? bildiğim kadarıyla bir tane daha 355. dönem forumu açıldı belki kasımda gidicekler oradadır

kzlarr bnde varm 15 ay yapck derkn 12 aya düşüyo snrm :) malum son günlern haberleri :) bian önce gidp gelrler inşallah .yerlern açklnmsnada az kldı inşallah askerlermz en güzl yerlere çıkar

yaren adayları biz burda birbirimizle tanışıp konuşurken belki eşlerimizide askere gittiklerinde tanıştırabilirizz onlar içinde bizim içinde iyi olmaz mı?? varmısınız kızlar yaren olarak onları destkeleyelim :))

Bugün belli oldu nişanlım acemi birliği kastamonu usta birliği ise artvine çıktı. Nasıl yapıcam onsuuzzz benn Kısa dönem ama yine dayanamam gibi geliyor sürekli ağlıyorum, onun yanında da kendimi tutamıyorum gözlerim doluveriyor. bu kadar çok severken ayrı kalmak çok zoorr. Allah hepimize büyük sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…