• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357-B Grup (Aralık 2014) Kısa Dönem Asker Bekleyenler

pelin_rtrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
14
3
88
36
Kızlar hep forumda gorurdum de merak ederdım. ınsanlar nasıl beklıyorlar cok mu uzuluyorlar nasıl dayanıyolar dıye. Bana da kısmetmiş demekki asker yolu beklemek.Askerlik hakkında veya askeri terimler hakkında hiçbir fikrim yok. Belki konunun adını bile yanlış yazmışımdır.

Erkek arkadaşım yarın teslim olacak. Yarın sabah da yola çıkacak. Bu akşam vedalaştık. Siz ne durumdasınız? Var mı bugün sevgilisini gönderen?
:mad:

Ben de varıım erkek arkadaşım dün teslim oldu Kastamonu Jandarma bakalım nasıl geçecek hiç bu kadar ayrı kalmamıştık :KK43: Özlemek de güzel :KK60:
Sizin usta birliği neresi kızlar? Benim acemi de usta da Kastamonu

Kızlar hepinize merhaba. Ben kasım grubu yareniyim. Bizim şafak daha 122. Şimdiden Allah kolaylık versin. Size tavsiyem her gün şafak saymaktansa, belli bir gün belirleyin örneğin ben 9 Mart bizim yıldönümümüz diye,her ayın 9'u bakmaya karar verdim şafağa. Eğer benim ilk anlar yaptığım gibi her gün bakarsanız kafayı yersiniz. Unutmayın ki bu günlerde geçecek. Kolay diyemem çok zor. Özellikle ilk zamanlar arayamayacak pek merak edeceksiniz ama usta birliğine telefon sokunca rahatlayacaksınız. O döndükten sonra yapacaklarınızı düşünüp kendinizi teselli edin.

Sevgilimi değilde dün kuzenimi yolcu ettim o da kısa dönem. :)

Sevdiceğim de askerde şafak 265 Hoppa Zorlu bir yolculuk en önemlisi sabır, sabırsız biri olduğum için çenem durmuyor problem çıkıyor :KK67: Yan yana olmayınca çıkan problemler kolay halledilmiyor Hoppa
O yüzden sabırlı ve anlayışlı ol hem kısa dönem zaten :KK6:

Ben de varıım erkek arkadaşım dün teslim oldu Kastamonu Jandarma bakalım nasıl geçecek hiç bu kadar ayrı kalmamıştık :KK43: Özlemek de güzel :KK60:
Sizin usta birliği neresi kızlar? Benim acemi de usta da Kastamonu

benim kardeşimde aynı yerde :) ama haftaya teslim olacak inşaallah

Kızlar ben de aranıza yeni katıldım. Erkek arkadaşım teslim oldu bugün. Şimdiden özledim çok zor bir durummuş. :KK61:

Kızlar hepinize sabır diliyorum biz ağustos dönemiyiz 94/3 ve uzun dönemiz, sanırım siz kısa dönemsiniz aramıza hoşgeldiniz üzülmeyin bol bol dua bol bol destek :KK68::KK68:
Bizden sonra başlıyorsunuz önce bitireceksiniz nasipse biraz moral olsun size :KK19:

benim kardeşimde aynı yerde :) ama haftaya teslim olacak inşaallah
Ne güzel:) Ben katılış tarihleri 17-19 aralık olarak biliyorum ama kardeşine farklı tarih mi vermişler farklı tarihlerde katılacakları da duydum çünkü. Bugün konuştum ilk güne göre iyiydi bi sorun olmadığını söyledi yemekler de fena değilmiş asıl bugün çok katılım olacak demişti . Kardeşine de şimdiden hayırlı teskereler En Büyük TÜRKİYE

Ne güzel:) Ben katılış tarihleri 17-19 aralık olarak biliyorum ama kardeşine farklı tarih mi vermişler farklı tarihlerde katılacakları da duydum çünkü. Bugün konuştum ilk güne göre iyiydi bi sorun olmadığını söyledi yemekler de fena değilmiş asıl bugün çok katılım olacak demişti . Kardeşine de şimdiden hayırlı teskereler En Büyük TÜRKİYE

normalde 19 unda teslim olması gerekiyordu ancak hastalandı belini inciltti. Dr. rapor yazdı bu şekilde gidemez dedi. inş bir sorun yaşamaz o yüzden endişeliyiz biraz.

Benimki de cuma günü gitti. İskenderunda. Bugün arar diye düşünüyodum heralde çok yoğunlar ilk gün olduğu için.
Siz konuşabildiniz mi
Pazar günü izin verirler mi acaba :-(

Benimki de cuma günü gitti. İskenderunda. Bugün arar diye düşünüyodum heralde çok yoğunlar ilk gün olduğu için.
Siz konuşabildiniz mi
benimki de İskenderun’da sabah aramış duymadım biraz evvel konuştum ben :)

normalde 19 unda teslim olması gerekiyordu ancak hastalandı belini inciltti. Dr. rapor yazdı bu şekilde gidemez dedi. inş bir sorun yaşamaz o yüzden endişeliyiz biraz.
Ne kadar geç katıldıysa askerliği o kadar gün geç biter ama başka bir sorun olmaz herhalde cezai bir durum olacağını sanmıyorum. İçini ferah tut :)

Siz konuşabildiniz mi
Ben dün sabah konuştum asıl katılım dün ve bugün olacağı için heryere yoğunluktan arayamayabilirler. Herkesin katılışını 19u vermişler o yüzden erkek arkadaşım 18i akşamı katıldı daha rahat ettim işlemlerim çabuk bitti dedi.

kızlar sevgilim 3 gündür aramıyor :KK43: sizde durum ne
Benimki günde 1 kere arıyor ama bazen çok yoğunluk oluyor olur da arayamazsam merak etme dedi. Sıkma canını arar mutlaka nereye gitmişti? Asker sayısı çok ankesörlü telefon azsa sıra gelmiyordur belki

Benim erkek arkadaşım da her gün arıyor ama çok zor ricayla oluyor diyor. Tek başlarına dolaşmalarına izin vermiyorlarmış bir de kuyruk fazla oluyormuş. 20 gün dayanıcaz mecbur.

Benim erkek arkadaşım da her gün arıyor ama çok zor ricayla oluyor diyor. Tek başlarına dolaşmalarına izin vermiyorlarmış bir de kuyruk fazla oluyormuş. 20 gün dayanıcaz mecbur.
Canım senin askerin nerde

Back
X