• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357-B Grup (Aralık 2014) Kısa Dönem Asker Bekleyenler

ha bir de cadılık yaptım, içimde kalmasın diye :KK48: en yakın arkadaşına mesaj attım, dedim 4 gündür aramıyor çok merak ettim seninle görüştü mü acaba filan, yok aramadı merak etme izin vermiyolardır dedi:KK48: beklicez artık :)
Eğer bugün de aramazsa sen ara istersen bölüğü nette telefonunu bulabilirsin belki :KK64:

Merhaba canım benim sevgilim de 18inde teslim oldu acemi birliği de usta da Kastamonu senin usta neresi?
Evet zaman geçmiyor napalım onlar iyi olsun da gerisi önemli değil. Düzenli haber alabiliyor musun?
usta birliği siirt çok korkuyorum umarım sağ salim hayırlısıyla biter. kastamonu da her gece arıyor konuşuyoruz ama çok şikayetçi sıcak su yok diyor kar var zaten üşüyormuş oturcak yer yok diyor bütün gün ayakta bekliyoruz diyor o da sabredecek ben de napalım :(

usta birliği siirt çok korkuyorum umarım sağ salim hayırlısıyla biter. kastamonu da her gece arıyor konuşuyoruz ama çok şikayetçi sıcak su yok diyor kar var zaten üşüyormuş oturcak yer yok diyor bütün gün ayakta bekliyoruz diyor o da sabredecek ben de napalım :KK43:
öyle öyle onlar orda biz burda sabredicez moral vermeye çalışıcaz artık hayırlısıyla bitsin inşallah bir an önce

Eğer bugün de aramazsa sen ara istersen bölüğü nette telefonunu bulabilirsin belki :KK64:

aradı bugün hatta 40 dk konuştuk :) bugün hastaneye sevk etmişler sanırım herkesi yada takım takım göz muayenesi için filan. saat öğlen 1.5 a kadar sertbestlerdi. bazıları çürüğe çıkmış, onları geri evlerine yollıcaklarmış, kaldıkları gün kadar tazminatlarını vererek. askerleri takımlara ayırmışlar 5 mi dedi 9 tane mi öyle bişey, takımca yapıyolarmış herşeyi. bazıları telefonlara daha yakın oluyomuş ondan daha rahat arayabiliyolarmış. bir de kahvaltı kötü ama yemekler fena değil dedi. pek bişey yapmıyolarmış sadece yürüyoruz, sürekli içtima veriyoruz dedi ama fiziksel olarak zorlamıyolar anladığım kadarıyla soğuk sadece, taktıkları berenin kulaklarını kapatması yasakmış. sesi iyi geliyodu sadece arayamamak kötü, bugün güzel geçti mesela dedi. yemin törenine ailesi gelenlere pazar günü saat 5e kadar izin varmış, aile gelmezse çıkamıyomuşsun. epey şey öğrendim :D

aradı bugün hatta 40 dk konuştuk :) bugün hastaneye sevk etmişler sanırım herkesi yada takım takım göz muayenesi için filan. saat öğlen 1.5 a kadar sertbestlerdi. bazıları çürüğe çıkmış, onları geri evlerine yollıcaklarmış, kaldıkları gün kadar tazminatlarını vererek. askerleri takımlara ayırmışlar 5 mi dedi 9 tane mi öyle bişey, takımca yapıyolarmış herşeyi. bazıları telefonlara daha yakın oluyomuş ondan daha rahat arayabiliyolarmış. bir de kahvaltı kötü ama yemekler fena değil dedi. pek bişey yapmıyolarmış sadece yürüyoruz, sürekli içtima veriyoruz dedi ama fiziksel olarak zorlamıyolar anladığım kadarıyla soğuk sadece, taktıkları berenin kulaklarını kapatması yasakmış. sesi iyi geliyodu sadece arayamamak kötü, bugün güzel geçti mesela dedi. yemin törenine ailesi gelenlere pazar günü saat 5e kadar izin varmış, aile gelmezse çıkamıyomuşsun. epey şey öğrendim :D
Gözün aydın canım, seslerini duymak o günün iyi geçmesini sağlıyor cidden :)

[QUOTE, post: 38527787, member: 646277"]Canim hangi bölükte bilmiyorum bugün aradığında sorayım :D[/QUOTE]
Yemin torenine gitcek misin bir de :)

Yemin torenine gitcek misin bir de :)
Çalışıyorum işte olcam izin alabilirsem gideceğim sen :)[/QUOTE]

Eveeeet gidicem, calisiyorum ben de hem de sinavim var o gun ama izin kullancam sinav da aksam, ona da yetiscem gitmezsem olmaaaz :) neredesiniz siz? Biz izmirliyiz. 10. Bolukte sevdicegim

Eveeeet gidicem, calisiyorum ben de hem de sinavim var o gun ama izin kullancam sinav da aksam, ona da yetiscem gitmezsem olmaaaz :) neredesiniz siz? Biz izmirliyiz. 10. Bolukte sevdicegim[/QUOTE]
Bizde sivaslıyız yaaa bölüğünü sormayı yine unuttum o kadar çok şey aklıma geliyor ki konuşacak şaşkınlıktan unutuyorum :oops:

Eveeeet gidicem, calisiyorum ben de hem de sinavim var o gun ama izin kullancam sinav da aksam, ona da yetiscem gitmezsem olmaaaz :) neredesiniz siz? Biz izmirliyiz. 10. Bolukte sevdicegim
Bizde sivaslıyız yaaa bölüğünü sormayı yine unuttum o kadar çok şey aklıma geliyor ki konuşacak şaşkınlıktan unutuyorum :oops:[/QUOTE]

Olsun artik :) hergun arasinlar konusalm da yeter

:oops:

Olsun artik :) hergun arasinlar konusalm da yeter[/QUOTE]
Aynen hergün arıyor neyseki ama kısa konuşuyoruz bekleyen oluyo diye bunada şükür :)

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım
benim erkek arkadasımda 356.dönemden kasımda gitti yani ilk samsundaydı çok güzel gecmişti onun için çok memnundu sık sık arayabiliyodu çağrı atıyodu ben arıyodum çok konabiliyoduk bi keresinde 2 saat konusmustuk ustalıkta kıbrısa gitti hersey tam tersine döndü malum kıbrıs çok pahalı bir yer aradıgına sesini duyduma şükrediyorum 2 günde bir arayabiliyor oda 2 dakika ancak konusabiliyoruz ama iyi olsun da gerisi önemli değil zaman gecmiyor siz neler ypıyorsunuz birde erkek arkadasım çok kıskanc okul ev arası mekik dokuyorum sürekli geldiğinde sunu bunu yaparız diye not alıyorum

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım
benim erkek arkadasımda 356.dönemden kasımda gitti yani ilk samsundaydı çok güzel gecmişti onun için çok memnundu sık sık arayabiliyodu çağrı atıyodu ben arıyodum çok konabiliyoduk bi keresinde 2 saat konusmustuk ustalıkta kıbrısa gitti hersey tam tersine döndü malum kıbrıs çok pahalı bir yer aradıgına sesini duyduma şükrediyorum 2 günde bir arayabiliyor oda 2 dakika ancak konusabiliyoruz ama iyi olsun da gerisi önemli değil zaman gecmiyor siz neler ypıyorsunuz birde erkek arkadasım çok kıskanc okul ev arası mekik dokuyorum sürekli geldiğinde sunu bunu yaparız diye not alıyorum
Canim bunu da şükür dediğin gibi iyi olsunlar da

Back
X