- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
ayy salihlide kalmıştık biz yemin töreninden sonra.. Alaşehirdeydi gökhan salihlide akrabaları vardı orda kaldık iki gün anılarım depreşti :)Kızlar, benimki Manisa Ahmetli'de bir karakola geçiş yapıyor. 16'da beni aradı hazırlanıyordu gitmek için. Ahmetli, Turgutlu ve Salihli arasında kalan küçük bir ilçe. Bakalım orda rahatlık durumumuz nasıl olacak.
Arar canım heralde ya... Saat 9 dan 10a kadar iştimaları oluyor şuan boştadırlar onlar. 10 dan sonrada boş oluyorlar gökhan 10 dan sonra bile arardı..kizlar saat 5de aradi 7 dk konuşabildik yemekten sonra uzun konusuruz dedi yemegi 6da yiyorlar en gec saat kac oldu aramadk ya
Kızlarr bişi sorabilir miyim?
Ya bugün kura çekmişler nişanlıma önce sahil ilçe çıkmış ama nişanlım sırf ben gidebileyim diye başkasıyla değiştirmiş merkezde kalmış. Ama merkezde de cezaevi çıkarsa sıkıntı olur demişler. Siz duydunuz mu cezaevi kötü mü oluyor? Vicdan azabı çekiyorum yaa
Arar canım heralde ya... Saat 9 dan 10a kadar iştimaları oluyor şuan boştadırlar onlar. 10 dan sonrada boş oluyorlar gökhan 10 dan sonra bile arardı..
ay bilmiyorum ki ya sıkıntıdır diye düşünüyorum ben ceza evi.. Canım kesin değilse şimdiden evham yapma. En kötüsüne bile ayak uyduruyor insan gidince. Vicdan azabı çekicek bişey yok tatlım iyi yönden bak merkezde ve sen onu görmeye rahat gidebilirsin:) Sıkma canını herşeyde bi hayır vardır.Kızlarr bişi sorabilir miyim?
Ya bugün kura çekmişler nişanlıma önce sahil ilçe çıkmış ama nişanlım sırf ben gidebileyim diye başkasıyla değiştirmiş merkezde kalmış. Ama merkezde de cezaevi çıkarsa sıkıntı olur demişler. Siz duydunuz mu cezaevi kötü mü oluyor? Vicdan azabı çekiyorum yaa
Vardır elbet bişey belki bi iş vermişlerdir belki denetim oluyordur elbet sebebi vardır tatlımanlamadim bende ya benim sevgilim her dk arardi normalde bossa muhakkak aramasi gerekirdi niye aramiyoki acaba
Yok tatlım sinopkura mi cekmisler canim senin sevgilin kastamonu acemi degil mi
Vardır elbet bişey belki bi iş vermişlerdir belki denetim oluyordur elbet sebebi vardır tatlım
Yok tatlım sinop
Valla canım bız o konulara pek gırmıyoruz:) yoruluyomusun askım falan dıyrm dıkkat et kendıne falan dyrmKızlar bu arada ben benimkini telefonda pek nazlamıy. um. Size tavsiyem sizde fazla nazlamayın. Çünkü kötü etkileniyorlar. Ben genelde hadi hayatım yaparsın, 6 ay nedir ki biter. Herkesten çok çek sen mekik. Orda yorul buraya gelince dinlenirsin diyorum. Siz nazlarsanız onun açısından daha kötü olur. Ben sanki onu boks maçına hazırlar gibi konuşuyorum. O yüzden enerjisi daha yüksek. :)
Valla canım benımkıde aramadı hergun arardı aksamlarıkizlar saat 5de aradi 7 dk konuşabildik yemekten sonra uzun konusuruz dedi yemegi 6da yiyorlar en gec saat kac oldu aramadk ya
kızlarr destur yeni gitti çocuklar :) hergun arayamadıgı gunlerde olcak acemilikte bunlar normal. unutmayın askerdeler tatilde değil :)Valla canım benımkıde aramadı hergun arardı aksamları
Dimi ya aslinda ama daha ilk haftadan biz alismistikkkk yakızlarr destur yeni gitti çocuklar :) hergun arayamadıgı gunlerde olcak acemilikte bunlar normal. unutmayın askerdeler tatilde değil :)
Olmazzz armlı:) aşkım naptın demelı napıyosun demelı:) bi kıskanclıgı tutmlı:)kızlarr destur yeni gitti çocuklar :) hergun arayamadıgı gunlerde olcak acemilikte bunlar normal. unutmayın askerdeler tatilde değil :)
Neyse sımdı aradı yakızlarr destur yeni gitti çocuklar :) hergun arayamadıgı gunlerde olcak acemilikte bunlar normal. unutmayın askerdeler tatilde değil :)
Anaaa acemilikte nobette mi varmisss :)Bnm askitomun nobeti varmis bugun 8-9arasi.. Hihihihi asker olmus nobette mi tutarmis benim bebegiiiim:):):):) silahta vermisler uzerlerine zimmetlemislerayyy kiyamam yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?