• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ben çıkıyorum canlarım yarın görüşürüz Allah size sevdiklerinizin sesini uzun uzun duymayı nasip etsin:KK15::KK15:

Aynen öyle canım ya. Bende bugün sitem ediyorum dün akşam aramadın diye aşkım ben askerdeyim unutuyosun galiba diyo:-):-)
Alışmışız her dk konuşmaya mesajlaşmaya zor geliyor işte şimdi:KK14:

İnşallahhhh canım benim sende durumlar nasıl
aynen kuzum ya

öyle de düşünme kendine de yüklenme tatlim
evet öyle alıştıgınız için aslında sna cok zor geliyor
ama birde iyi yanından bak bizleri getir gözünün önüne
günde sadece 1 dakika belki en cok 3 4 dakika duyuyoruz seslerini
siz çok sanslısınız.. üzgün görmeyim hadi bakyımm gülsün o gözlerin :)

ah canim benimm yaaa haklisin tamam üzülmek yok sizde üzülmeyin hepimiz kavusucagimiz ani dusunelim ama hayatimiza devam edelim napalm:) :)

Hoş geldin canım iyiyiz hep aynı konular seninki kaç kere aradı benimki kaç kere aradı. Aklımızı başka yere veremiyoruz ki gittiklerinden beri. Kıymetimizi bilsin bu askerler:KK48::KK48:
Sen nasılsın canım nasıl geçti sınavın
hoşbuldum canım iyiyim bende gayet güzel geçti bugün onun için baya neşeliyi:)

hoşgeldin canımmm iyiymm sen nasılsınn güzel haberler aldınmı bugün
iyiyim canım bende aldım allaha şükür aradı saat 4 de :))

kizlar bu arada sevgilimin dilekce verip batiya gecme durumu var demistim ya bi komutani %99 kabul olur dilekcen demis ayy moral oldu yaaa sizde dualarinizi esirgemeyin kizlar :D

hoageldin canim ne kadarda enerjik geldin oyle :) bu arada ben hala anlayamadim canim senin gokhan askerden geldi dimi canim gel tezkere mart ne ozaman:)
gelmedi canısı izindeydi gökhan 10 gündür,yarın dönüyor birliğine. Martta teskere allahın izniyle.. :)

Back
X