• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ya benim ki de bayagii hastalanmis.. bogazlari falan da sismis,okadar icim acidi ki resmen sesi hic cikmiyodu.. revire gitsene dedim,ama revire gidenlere de ilaclariniz bi hafta sonra gelcek diyomus doktorlar.. bikac arkadasi gitmis de ne igne yapmislar ne bisey,ilac yazmis doktor ama ilaclar bi hafta sonra tedarik edilebilirmis ancak.. ne sacma ya ozaman revire gitmenin de bi anlami yokki.. o ilac gelene kadar zaten iyilesir insanlar.. nasil moralim bozuldu.. acaba diyorum ki ben kargoyla thylol,bogaz pastili falan mi gondersem ama sikinti cikarirlar mi ona ulastirirlar mi bilmem ki,gerci yine ona ulasmasi epey surebilir ama napiim off ne zormus insanin eli kolu bagli kalmasi

Canim öyle çoğu bağırmaktan terden gidiyor sesleri Allahım şifa versin o_O

çok sağol bitanem şuan hastanedeler tahliler falan yapılıyormuş bu gece müşade altında tutulcakmış kalp krizi de geçirmiş.. Şuan durumu iyiymiş hayati tehlikesi yokmuş. Duaların için çok teşekkür ederim canım benim

Merak ettim nasıl oldu daha iyidir inşallah.. Allah şifa versin umarım hemen düzelir Allah daha kotusunden korusun canım benm o_O

Kızlar Günaydın .. ben bugüne daha iyi uyandım akşam kötüydum ama bugun biraz olsun sesini duyunca güzelleşti hersey :) umarım hepimiz sevdiklerimizin sesiyle başlarız gunee :)

günaydın kızlar ..bende aranızdayım artık :) şafak saymaya başladık ..hepimize hayırlı teskereler inşallah..

Ankarada yapio cnm cok soguk bde orasi usuttu bde.s

bende ankaradyım akşamları sert oluyor canım merak etme sen bol dua edicez artık ..

benimde 157 gün kaldı kısa dönem aralıkta usta birliği Ş.urfa suruç geçicek nasıl bir yerdir bilmiyorum valla dua edicez artık hepimiz.

Back
X