• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Öldürmez süründürür bir günü geride bıraktım. 2 tane sınavım vardı. Şükür atlattım. Sevgilim 2 kez aramıştı ama 2 sindede sınavdaydım. Ama bir 5 dk önce aradı yine konuştuk. Arkadaşının telefonundan bana fotoğrafını attı. Inanılmaz yakışmış kıyafetlerı. Duygulandım ve çok özledim ben onu yaa offf. Senin günün nasıldı ?
oy canım benım ne guzel degilmi onu o kamuflajın ıcınde gormek.. gurur verici. Bende yemin töreninde gordugumde cok gurur duydum gozlerım yasardı resmen :) kuzum benımde basıma gelmişti o sınavda arama meslesi. evet ınsan cok sınır ooluyor ama olacak seyler bunlar canım okuyosun sonucta askerinde bunu bildiği için üzülmemiştir merak etme arar yine.. :)

:) sagol bitanem.. Aslinda cnm azcik sikkindi kuzum gunduz askimla konustgmuzda onunda cani sikkindi cunku ama netten arstirdgmda biraz rahatladim.. Sey bebegm bnm askimin alerjik astimi var.. Dosyasinda a grubu arizali yaziyomus kiyamam ondan mi acaba beni sofor yapmazlar mi acaba fln diye endiselenmis:) ama kilo boy orantisizliklarindan dolayiymis ciddi bisi degilmis bnmki 1.85 boy 95kilo azcik iri kiyim:) sanirim oyuzden bebegm:) sofor olmazsa 28inde hemen dagitima gidicekms o da dagitim istemiyomus 45gun istiyoms acemiligi.. Hayirlisi bakalim:)
canım o arızqa durumu gokhandada vardı boy ve kilo esıt olmadıgı için.. sorun degıl o herkesde var canım sıkmayın canınızı. Gokhan 45 gun yaptı canım geri hizmetlikleri yani façalı,dovmeli,bagımlı vs adamları geri hizmet yapıyorlar onlarda torenden sonra hemen dagıtıma cıkıyorlar.

Gunaydin kizlaaaar :) hayirli sabahlaaar :) insallah sevdiklerimizin sesini bol bool duyariiz bugun :) gece ruyamda askimi gordum oyuzden coook mutluyummm :)

kizlarrr sabah sabah sevgilim görüntülü aradi onu gördüm ilk kez cok duygulandim yaaaaaa:):):)

Cnmmm iyiyim ben coook sukur geceyi bekliyoruum sevdigimin 12de nobeti varmis gunduz konustugumuzda ararim gece dedi:) oyle isteee:) sen nasilsin fistik:)

Bugün daha iyiyim kuzum akşam erken den uyudum tüm gece de Sevgilimi gördüm ruyamdaa çok güzeldi :) şimdi de telefon bekliyorum işte .. :)

Bugün daha iyiyim kuzum akşam erken den uyudum tüm gece de Sevgilimi gördüm ruyamdaa çok güzeldi :) şimdi de telefon bekliyorum işte .. :)
Ooooh ne guzeeel kuzu yaa:) bende gordum ruyamda dun gece ayyy hasret gidermis oldum azcik:) insaAllah hemencik arar sevdicegin bebegiiimmm :)

Ooooh ne guzeeel kuzu yaa:) bende gordum ruyamda dun gece ayyy hasret gidermis oldum azcik:) insaAllah hemencik arar sevdicegin bebegiiimmm :)
Şimdi aradı canım benim burnumda tutuyosun çok korkuyorum beni bırakmandan dedi .. asker psikolojisi aşkım senden kaynaklı değil ama korkuyorum dedi .. ah hiç kiyamam ya :) çok özledim bi gorussek korkuları dinicek inşallah :) senin askerinn aradı mi kuzum

Şimdi aradı canım benim burnumda tutuyosun çok korkuyorum beni bırakmandan dedi .. asker psikolojisi aşkım senden kaynaklı değil ama korkuyorum dedi .. ah hiç kiyamam ya :) çok özledim bi gorussek korkuları dinicek inşallah :) senin askerinn aradı mi kuzum
Eveet bitanemmmm konustum bende cok sukur az evveel:) bana resmini gondermis oyyy askm bnmmmm kamuflajlar coook yakismis yaaacguzel gozlumun gozlerini ortaya cikarmis iyice:) cok mutlu oldum bebegim;)

Back
X