- 3 Kasım 2014
- 1.080
- 214
- 93
İyiiyiimmmm Canım Beniimm Sen Nasılsın görüşemedik bayadırr ?? Nasıl gidiyorr görüşebiliyormusunuz ?:)Bujummmmm nasılsınnnnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiiyiimmmm Canım Beniimm Sen Nasılsın görüşemedik bayadırr ?? Nasıl gidiyorr görüşebiliyormusunuz ?:)Bujummmmm nasılsınnnnn![]()
:) aynen yaa pazartesi daha bi zor oluo kalkıp işe gelmekHer zamanki gibi ii olmaya çalışıyoruz canım .... Yine bir haftabası p.tesi sendromu da var biraz :)
İyi sayılırım tatlım :) sen nasılsın nasıl gidiyor![]()
Ohhh ne güzell :)) Sen ne okuyordun canım ? Ben de işteyim her zamanki gibi geldik yine poff :))
İyi yapıyorsun canım hem zaman geçer :) Mimarım bende çizim yapıyorum canım bi ofiste ...Zaman geçsinn bi an önce off :))Iyiyim kuzum evde pilates yapıyorum askerim gelene kadar biraz guzelleseyim dedim
Anaokulu öğretmenliği :) sen ne iş yapıyorsun canım :)
İyiiyiimmmm Canım Beniimm Sen Nasılsın görüşemedik bayadırr ?? Nasıl gidiyorr görüşebiliyormusunuz ?:)
Mimar ne kadar da hoş :) inşallah canım benim Allah hepimizin kalbine bol bol sabır versin :)İyi yapıyorsun canım hem zaman geçer :) Mimarım bende çizim yapıyorum canım bi ofiste ...Zaman geçsinn bi an önce off :))
Iyiyim kuzum evde pilates yapıyorum askerim gelene kadar biraz guzelleseyim dedim
Anaokulu öğretmenliği :) sen ne iş yapıyorsun canım :)
EheheHeheiyi yapıyorsun canım benim bende diyete girdim eski kiloma geri gönmem lazım
![]()
İyi görünmeliyiz gelince bi daha aşık olsunlar oy benim yyarenim deyip sarılsınlar![]()
Bende iyiyim canım benim sağolsorma görüşemedik bir türlü hafta sonu girdi araya :)
Çok şükür artık her gün konuşuyoruz ilk zamanlar gibi değil arıyor artık nasıl seviniyorum anlatamam![]()
10 gün olmuş 10 yıl gibi geliyor bana dese de alışıyoruz artık napalım
Sizin nasıl gidiyor tatlım askerin iyi mi :)
Mimar ne kadar da hoş :) inşallah canım benim Allah hepimizin kalbine bol bol sabır versin :)
Haklısın canım aynen öyle ... akşam olsun gün bitsin diye bekliyorum hergün :))Günaydın güzellerrr
nasilsiniz bakalim moralleri bozmak yokkk her baslayan gun onlara kavusmamiz icin bir adim kizlar![]()
Eheheaynen öyle canım benim bi daha bi daha aşık olsunlar :)
![]()
Oh maşallah iyi olsunlar canım benim :) öyle tabi zaman yaklaşıyor diye daha sıkı çalışıyorlardır canım fırsatını buldukça arıyorlar sağolsunlar :) Benimkinin sesi felan kısılmış ya bağırmazsan tokatı yiyorsun diyoAynen öyle canım ya :)) İyi çok şükür yoruluyor tabi biraz haliyle ama olacak o kadar iyi olsun da .. dün boşmuş Allahtan da uyumuş biraz dinlenmiş:) İlk zamanlarki gibi günde 3-4 kez konuşamıyoruz tabi 1-2 sefer görüşüyoruz napalım buna şükür :))
Teşekkürler canım :) Amiiiin tatlım inşallahh hepimizeee :)
Günaydın güzellerrr
nasilsiniz bakalim moralleri bozmak yokkk her baslayan gun onlara kavusmamiz icin bir adim kizlar![]()
Canım nabercanlarım aranızda kpss den tercih yapcak olan var mı
kuzum her yer kılavuz açıklandı dio ama ben ösymden bakıyorum hiç bişey göremedim sen baktın mı , bu arada bölüm ne puanın kaçCanım naberben yapıcam puanım düşük olsa da
![]()
Bilgisayar prog. benim bölüm canım puan 62 ydi sanırımkuzum her yer kılavuz açıklandı dio ama ben ösymden bakıyorum hiç bişey göremedim sen baktın mı , bu arada bölüm ne puanın kaç
ya canım kafayı yiecem ben nie göremiyorum bi yerde yanlışlık mı yapıorum acaba , bana link atar mısın nerden bakıosun , nasıl giriş yapıosunBilgisayar prog. benim bölüm canım puan 62 ydi sanırımevet bende şimdi baktım açıklanmış canım kılavuz var 17.11.2014 26.11.2014 tarihleri arasında da tercih süresi canım