• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

orası öyle kuzum çok şükür azaldı da 8 buçuk ay oldu gideli bi zahmet azalsın daa:KK16: ilk gittiğinde banada 100 lü rakamlara düşenler için bitmiş be diyordum ama yerinde olana sorsan bu şafağa gelmek için kaç gün bıraktık arkamızda:KK14:bak şaka gibi gelebilir ama ilk gitiiği zamanlar nasıl geçtiğini anlamıyorduk çünkü şafagımız cok oldugu için hiç plan yapmıyorduk karanlık goruyoduk ama şafakazaldıkça heyecan artıyor kavuşma planları yapılıyor.. öyle oluncada geçmiyor vakit
Allah bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah :) askerden sonra seni gelin mi yapıyoruz yoksaa :KK51:

Inşallah hele Bi gelsin o günler de :) şurda birbirimize ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ demeyi iple çekiyorum :)

Eğitimi çok zormuş oranın ya o_O
evet zordur ccanım cocuk ilk gtiiği zaman bbasını arayıp alın beni burdan diye ağlıyomuş düşün yani.. ordan da batmana düştü işte.

evet zordur ccanım cocuk ilk gtiiği zaman bbasını arayıp alın beni burdan diye ağlıyomuş düşün yani.. ordan da batmana düştü işte.
Ay Kıyamam hicc o_O benim askimda öyle diyo ve internetten de araştırdım herkes o şekilde bahsediyor oradan .. Allahım inşallah usta da daha rahat olur .. o_O

Back
X