Öyle tabiki canım insan ömrümde bi defa yaşıyor o yüzden özenmek istiyor ama bazıları böyle burnundan getiriyor herseyi..sabır taşı kalmadı canım ama mecburen Mayıs a kadar burda kalıcam.. o günü sabırsızlıkla bekliyorum[/QUOTE]Allah yardımcınız olsuen bile burda sinirlendim yani sizi düşünemiyorum zten bir kez evleniyo insan herşeyin ilki güzel tamam nikah oluyo sevdiğine kavusyosun ama düğününde yeri apayrı
Ama ne güzel mayısta evine gidiceksin az kalmiş benim düğün daha ağustos eylül aylarinda olucak[/QUOTE .!.:evet canım yaklaştıkça beni yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı
sizinde 1 yıldan az kalmış kuzum bak ne güzel çok az arayla evlenmiş olucaz ve bu son engel hepimiz için
Ama ne güzel mayısta evine gidiceksin az kalmiş benim düğün daha ağustos eylül aylarinda olucak[/QUOTE]Öyle tabiki canım insan ömrümde bi defa yaşıyor o yüzden özenmek istiyor ama bazıları böyle burnundan getiriyor herseyi..sabır taşı kalmadı canım ama mecburen Mayıs a kadar burda kalıcam.. o günü sabırsızlıkla bekliyorum
çok sevindim beğendiğine canım bize moral olur diye düşündümkasımda yeniler gelince onlar kalıcak en altta kuzum , bir buçuk aylığına geçici olarak sende şimdilik
benim 300ler geçmek bilmemişti ama 200 lerde çok hızlı geçti sanki..inşallah seninde 200 ler çok hızlı geçer kuzumcidden 2ay sonra falan 200lere düşücez :) şimdilik buna seviniyorum sonra 100lere düşeceğimize inşallah :)
evet canım yaklaştıkça beni yavaş yavaş heyecan sarmaya başladıAma ne güzel mayısta evine gidiceksin az kalmiş benim düğün daha ağustos eylül aylarinda olucak
Ayrıldım derken canımBen beklemiyorum artik gelmesine 44 gün gibi bi süre kaldi ama ayrildim
cok canim sIkkIn..
sevgilimden ayrildimAyrıldım derken canım
Allah kavuştursun canım..Nerde yapiyor askerliğiniBenim sevdiğim de 95/3 gitti. Daha çok yeni
Bilecik deAllah kavuştursun canım..Nerde yapiyor askerliğini
allah yardımcımız olsun hepimizin canım bol sabırlar versin..benim nişanlımda 95/2 gitti..Bilecik de
Sizin ki nerdeallah yardımcımız olsun hepimizin canım bol sabırlar versin..benim nişanlımda 95/2 gitti..
sağsalim kavuşursunuz inşAllah
ağrı doğubeyazıt ta canım.. peki şafağınız kaç?Sizin ki nerde
320ağrı doğubeyazıt ta canım.. peki şafağınız kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?