359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Allah yardımcınız olsuen bile burda sinirlendim yani sizi düşünemiyorum zten bir kez evleniyo insan herşeyin ilki güzel tamam nikah oluyo sevdiğine kavusyosun ama düğününde yeri apayrı
Öyle tabiki canım insan ömrümde bi defa yaşıyor o yüzden özenmek istiyor ama bazıları böyle burnundan getiriyor herseyi..sabır taşı kalmadı canım ama mecburen Mayıs a kadar burda kalıcam.. o günü sabırsızlıkla bekliyorum[/QUOTE]
Ama ne güzel mayısta evine gidiceksin az kalmiş benim düğün daha ağustos eylül aylarinda olucak

Ama ne güzel mayısta evine gidiceksin az kalmiş benim düğün daha ağustos eylül aylarinda olucak[/QUOTE .!.:
evet canım yaklaştıkça beni yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı
sizinde 1 yıldan az kalmış kuzum bak ne güzel çok az arayla evlenmiş olucaz ve bu son engel hepimiz için

Ama ne güzel mayısta evine gidiceksin az kalmiş benim düğün daha ağustos eylül aylarinda olucak[/QUOTE]
sizinde 1 yıldan az kalmış kuzum bak ne güzel çok az arayla evlenmiş olucaz ve bu son engel hepimiz için

çok sevindim beğendiğine canım bize moral olur diye düşündüm kasımda yeniler gelince onlar kalıcak en altta kuzum , bir buçuk aylığına geçici olarak sende şimdilik

cidden 2ay sonra falan 200lere düşücez :) şimdilik buna seviniyorum sonra 100lere düşeceğimize inşallah :)

cidden 2ay sonra falan 200lere düşücez :) şimdilik buna seviniyorum sonra 100lere düşeceğimize inşallah :)
benim 300ler geçmek bilmemişti ama 200 lerde çok hızlı geçti sanki..inşallah seninde 200 ler çok hızlı geçer kuzum

Ama ne güzel mayısta evine gidiceksin az kalmiş benim düğün daha ağustos eylül aylarinda olucak
sizinde 1 yıldan az kalmış kuzum bak ne güzel çok az arayla evlenmiş olucaz ve bu son engel hepimiz için [/QUOTE]
Evettt son engelimiz inşallah :)

19 Eylül 2015 Cumartesi

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

olive_bluto : Şafak .. 39

julican : Şafak .. 38

kekoer : Şafak .. 40

panzehir121 : Şafak .. 42

thalix : Şafak .. 43

GerekirseYazariz : Şafak .. 44

silemm : Şafak .. 44

Buse Buse : Şafak .. 229

GİMUm : Şafak .. 236

etipuffer : Şafak .. 320

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

Bizimde ağrı doğubeyazıtta çok akrabamız tanıdıklarımız var cnm ablamda üniversiteyi orda okudu dayımda askerliğini orda yaptı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…