hiç sorma canım gerçekten nazar olmuşum kayınpederim e okuttuk beni olayın olduğu akşam ,çok nazar varmış gerçekten dedi..bi gün öncede eşimin kuzeni geldi kayınvalidem e.ay ne çok zayıflamışsın bacakların incecik kalmış dedi.daha da zayıflıycam ben dedim mutlu oldum..kayınvalidemde ona maşAllah de benim geline çabuk nazar değiyor dedi.ertesi gün sol bacağım yandı

bi yere tutunmadan yürüyemiyorum canım çok ağrılarım var

hergün pansumana gidiyoruz.sanki döner bıçağıyla kesip üstünü almışız gibi .alttaki etten başka bişey gözükmüyor.bugün doktor kontrol etti.mikrop kaptırmamışsın , , iltihaplanmada yok pansumanlarını aksatma ,10 gün sonra bidaha kontrol edelim dedi..4 gündür pansuman a gidiyoruz görüntüsünde hiç bi değişme olmadı..gelişme göstermesi en az 3 hafta sürecek dedi.sağolsun kayınvalidemle kayınpederim hergün götürüp getiriyorlar.bütün gün bakıyorlar bana akşam eve bırakıyorlar.onların haklarını nasıl ödüyeceğim hiç bilmiyorum.
ev bakıcaktık cumartesi ama hepsi kaldı iyileşinceye kadar hiç bişey yapamıcaz.eşimde gelip hiç bişey yapamadığı için çok üzülüyor ..