36+0 3200 gram bebek, vajinal doğum mümkün mü bulunduğum ülkede vajinale zorluyorlar :/

birgaripyazilimci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
23
2
1
32
Yani hiç kilo almadım 1 haftadır bebek nasıl 2860tan 3200e çıkmış 10 günde anlamış değilim şekeri kıstım karbonhidratı azalttım halbuki. Ultrasonda bu şekilde ölçülüp daha az kiloda bebek doğuran var mı? Ya da bir taktik?

Merhaba doğumdan 1 hafta önceki ultrasonumda bebeğim 3250 ölçülmüştü, 2895 doğdu. Yani onlar tahmin tamamen ve ne kadar yanılttığının birebir örneğiyim

Bana da aman 4kilo üzeri olacak dediler vajinal yaptım, 3.bucuk kilo çıktı, cihaz, ölçen kişi bir sürü faktör var ve evet sonuçlar kesin değil

Benzer durumu ben yaşadım. 2600den 3400 e çıktı göründü 10 gün içinde. Her seferinde farklı doktor gördü beni ama. Ben panik ve telaş oldum. Diyet başlattılar. Sonra bebek 2850 doğdu. Ölçümler doktora cihaza göre değişiklik gösteriyor. Bir de pilates topunda zıpladım yürüyüş yaptım aksak gebe yürüyüşü ördek yürüyüşü yaptım kendimce stresten. Ama tabi tansiyon yüksekliğinden suni sancıyla doğurdum. Bebeğimin karın çevresi geriydi bile. Ölçümlere takılma gerekirse imkanın varsa başka bir doktora görün

çok sağolun gerçekten inanılmaz stres oldum merdiven inip çıkmaya hızlı hızlı yürümeye başlamıştım. Yine şeker karbonhidrat diyetine devam. İnşallah sağlıkla normal bi kiloda gelir de şu süreci atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…