36-38 beden kıyafetler, 37-38 numara ayakkabı

ikincielci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
2.212
1.209
34
Merhaba bayanlar,
Öncelikle bu koyduklarımdan çok daha fazlası var satış için. Bu yüzden aradığınız bir ürün olursa sormanız yeterli :)
Ayakkabı ve kozmetik ürün de mevcuttur.

Not: Ürünlerin hiç bir kusuru yoktur ve çok az, temiz kullanılmışlardır.

1- Koton 38 beden gömlek, 15tl
20150613_122029.jpg

2- Leke M beden gömlek, 15 tl
20150613_122140.jpg

3- Defacto S beden gömlek, 10 tl
20150613_122351.jpg

4- Addax L beden bluz, 10tl
20150613_122237.jpg

5- Mavi M beden tişört, 10 tl
20150613_122211.jpg

6- Defacto M beden gömlek, 15 tl
20150613_122313.jpg

7. Busem M beden elbise,15 tl
20150613_122117.jpg

8. Arin M beden elbise(hiç giyilmedi), 20 tl
20150613_122056.jpg

Son düzenleme:
İyi satışlar canım bir şey soracaktım pantolonunu kumaş boyasıyla nasıl boyadın tonunda farklılım oluyor mu boyayı nasıl temin ederiz

İyi satışlar canım bir şey soracaktım pantolonunu kumaş boyasıyla nasıl boyadın tonunda farklılım oluyor mu boyayı nasıl temin ederiz
Su incik boncuk satan yerler var ya yün falan, adini unuttum oralarda var. Toz kumas boyasi derseniz verirler. ben ton farki olmasin diye camasir makinesinde boyuyorum. 90 derecede calistirmak lazim o yuzden narin ya da cekecek giysileri denemeyin. Zaten boyanin arkasinda talimatlari yaziyor. Tek puf nokta boboyandiktan sonra makine sıkma yapmamali o zaman dalgali bir gorunum olur. Son olarak da boyandiktan sonra makineyi bos calistirmakta fayda var, icinde borularinda boya kalmış olabiliyor.

iyi satışlar cnm ben aradıklarımı yazdığım bir konu açtım gerçi sen s m beden giyiniyorsun ama belki elinde vardır

bu arada l beden kot eteğin ölçüleri yazıyor mu

Canim yarin aksam olcup yazarim olur mu hic bakmadim ben 38 giyiyorum bana büyük ama kalibi genis degil. Boydan da dizlerimin az ustunde. Ama boyum biraz uzundur. Aradiklarina da bakayim yine yazarim ama bu konumdan baska fazla ekleyecegim sey yok. Annemin sattiklari var memlekette onlardan belki isine yarayacak cikabilir. Haber veririm ben :)

Ustteki yorumu sana yazdim ama alintilamamisim :)
iyi satışlar cnm ben aradıklarımı yazdığım bir konu açtım gerçi sen s m beden giyiniyorsun ama belki elinde vardır

bu arada l beden kot eteğin ölçüleri yazıyor mu

sağol canım yaa keşke şişko olmasaydım ürünlerin çok güzel. iki tane pembe hırkan vardı gözüm kaldı onlarda ama bu yeni konunda kaldırmışsın onları sen de güzelsin tabii Allah gönlüne göre versin hayırlı satışlar

sağol canım yaa keşke şişko olmasaydım ürünlerin çok güzel. iki tane pembe hırkan vardı gözüm kaldı onlarda ama bu yeni konunda kaldırmışsın onları sen de güzelsin tabii Allah gönlüne göre versin hayırlı satışlar
ay canım çok teşekkür ederim ya aşkolsun ne şişkosu her kadın güzeldir :) O dediğin hırkanın birini annem beğendi istedi ona verdim giymezse sana haber verirm merak etme :) birkaç elbise bluz vardı annemin fotoğraflarını bulursam sana atarım biraz sonra bakıyorum şimdi :)

Merhaba hanımlar yarın yine memlekete gidiyorum. O yüzden bu ürünleri kaldırıp anneminkileri göndereceğim. Buradan beğendiğiniz varsa şimdiden seçin yanıma alıp orada kargolarım :) Annemden de beğendğiniz ürün olursa birlikte gönderim yaparım iki kargo ödememiş olursunuz.

Memlekete geldim annemin marka ayakkabi canta giysilerini yukluyorum. Aradiginiz 40-42 beden elbise giysi, 39 numara ayakkabi varsa sorun yukleyecegim

X