36+4 bebek hareketlerinin azalmasi

Masal1604

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
57
23
3
36
Arkadaslar bebegim canimi acitacak kadar cok hareket ederken iki gundur cok hafif hareket etmeye basladi hic hareket etmiyo degil ediyo ama gecen hafta ki kadar siddetli degil tecrubeli olan birileri akil verebilir mi ne yapmaliyim gunde yada saatte kac hareket olmali Dogumami hazirlaniyo sag kalca agrisi disinda hic bi agrim sizimda yok

bı gun boyunca hareket etmezse cok problem. ama aralarda belkı kımıl kımıl da sen hıssetmıyosundur fitifiti bı oturup dınlenmeyen annelerden mısın yoksa . sen yorgun oldugunda bebek kımıldamayabılır. uzan onu sev bısıyler anlat. dokundugunda etkı tepkı yapmasını bekle. bişi yıyıp içtiginde de de tepkı verıyolar son haftalar ılk zamanlara nazaran yeri dar nasıl kımıldasın minnak . ama hıc tepkı vermıyosa doktora gıtceksın bu aksatılmaz.

Hic etmiyo degil ediyo ama o kadar hafif ki garipsiyorum insallah dediginiz gibi yeri kalmadigi icindir ve evet fazla dinlenen biri degilim ama bugun butun gun yiyip icip dinlenicem ayni sakinlik olursa gidicem doktora yarin Sabah

son haftalarad yeri daraldığı için hareket imkanı kısıtlanıyor, o kımıl kımıl dönem gibi olmaz ama doktorunuza danışın,usg de falan bakar açıklama yapar rahatlarsınız

son haftalarad yeri daraldığı için hareket imkanı kısıtlanıyor, o kımıl kımıl dönem gibi olmaz ama doktorunuza danışın,usg de falan bakar açıklama yapar rahatlarsınız
Cok sukur bi sikinti yokmus dediginiz gibi buyudugu yeri daraldigi icin eskisi kadar hareket etmiyomus ilk gebelik olunca biraz evhamda oluyo ama rahatladim

Hemşire bana iki saat içinde on kez hareket etmeli ama bu sırada sen de dinleniyor olmalısın demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…