36.5- 37 numara az kullanılmış ya da sıfır babet arıyorum./bulunmuştur.

fairylove23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
527
141
73
Afyon
evet bayanlar, hamilelikten önce 36 giyiyordum fakat ayaklarım şişti. Bu nedenle 36.5-37 numara rahat az kullanılmış veya sıfır babet arıyorum...

evet bayanlar, hamilelikten önce 36 giyiyordum fakat ayaklarım şişti. Bu nedenle 36.5-37 numara rahat az kullanılmış veya sıfır babet arıyorum...

$page (1).webp
Buyurun sadece 1 kere giydim, 37 numara.

Canim merhaba babet sadece bu kaldi elimde ama sandalet tarzida istersen onlari da eklerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407014078067.webp
    $1407014078067.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 126

Canim merhaba babet sadece bu kaldi elimde ama sandalet tarzida istersen onlari da eklerim

modeli hoş ancak rengini kullanamazmışım gibi geldi canım iş yerinde gyeceğm için kombinleyecek kıyafetim yok. Sandalet düşünmüyorum canım teşekkürler:49:

modeli hoş ancak rengini kullanamazmışım gibi geldi canım iş yerinde gyeceğm için kombinleyecek kıyafetim yok. Sandalet düşünmüyorum canım teşekkürler:49:

Peki canim aradigin gibi bulursun insallah ;)

Back
X