• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36.gun adet olmadim ya da olamiyorum

Sirena_existen

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
312
63
13
43
Kizlar merhaba döngünün 36.gunu adet olmadim.sistim patlayacak,bütün değerler hormonlar vs normal neden acaba amh 0,33 gecen yıla göre artmış bile.yas 43 neden acaba ,son 3 aydır geç oluyor

Ayni durumu ben de yasiyorum olamiyorum her sey normal sadece prolaktin yuksek o da sinirun ustu ama olamiyorum ne yaptiniz siz? Bende 43 yasindayim

Tam 55 gün olmadım kizlar doktoruma gittim.stres vs sebep olabilir dedi.bi ilaç yazdi 5 gün kullan bırak dedi gelir dedi.kullandim 62.gun hastalandim.konteole gittim 2 ay boyunca adet olmadığım için kan birikmiş kist oluşmuş kisti dağıtmak için de ilaç verdi 21 günlük.ama 3 ocaktan beri hiç yumurtam da yoktu.kontrolde 3 yumurtam göründü 3.adet gününe göre normal boyutlarda.

Ben de hala adet olamadım ve dün baş ağrısından ölüyordum artık dayanamayacaktım. Perşembe ya da Cuma tekrar doktora gittim sizinde bu zamanda baş ağrılarınız oldu mu?

Back
X