- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
Bende merak ediyorum devlette özel arasında bende de çok fark var hangisi doğru cikcakKızlar bugün ozeldeki doktoruma gittim bebisim 3 kilo 260 Gr doktor gayet iyi dedi devlet hastanesi ile 4 günde bu kadar fark olması çok garip
31 haftalikken 2 kg iribir bebek dedi boyu 42 cmydi 31.hafta kac kiloydu yanlis anlamayin 4 kgi gecerse sezeryan olcak o yuzden merak ediyorum 31.haftadan iyibaren kac kg alir 2 kg alirmi
Yalniz degilim anlasilan ins hepimiz icin hayirlisi olsun kontrole de daha cok var hayirli dogumlar hepinize .sAyni düşünceler bendede var 31 haftalikken 2500 gramdi ne olucak böyle bilmiyorum
Amin inşaallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda kilo sağlıklı bebek demek değil çok hızlı kilo aliyo diye korkuyorum açıkçasıYalniz degilim anlasilan ins hepimiz icin hayirlisi olsun kontrole de daha cok var hayirli dogumlar hepinize .s
Benim 32. Haftada 2100 grmdi31 haftalikken 2 kg iribir bebek dedi boyu 42 cmydi 31.hafta kac kiloydu yanlis anlamayin 4 kgi gecerse sezeryan olcak o yuzden merak ediyorum 31.haftadan iyibaren kac kg alir 2 kg alirmi
Benim 34 haftalıkken 2450 Gr di şimdi 37+4 teyiz 3260 olmuşuz daha ne kadar alırız bilmiyorumBen iki ayrı özele gittim ikisinde de iri bebek dendi 34 haftalık 2770 gr kız bebek ve ben minyon sayılırım, endişeliyim açıkçası
Benim 32. Haftada 2100 grmdi
Allah'ım bebisine uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsinKızım 36 haftalıkken 2600 gr doğdu ve ne kuvoze girdi ne emme sıkıntısı yaşadı. Sen zaten daha doğurmamışsın vakti var. Dert etme kiloyu bence gayet iyi.
Bu arada boyu da 45 cm idi. Doğduktan sonra 1 ayda tam 8 cm uzadı ve kilosu da 3.5 kg oldu. Boy olarak yaşıtlarını baya geçti ki hala öyle.. kilo olarak da 3 ay geçmeden yakaladı yaşıtlarını.
36. Haftada benim bebeğim 2800 gr dı.Bunu çok dert etmeyin derim ben çünkü bu kilo ölçümleri net ölçümler değil Doğum kilosu bile bebeğin söylenenden 500 gr eksik veya 500 gr fazla çıkabilir doktorlar ortalama bir rakam söylüyor.Mühim olan bebeğin sağlıklı olması şişman veya zayıf olması değil kilonun sağlıkla bir ilgisi yok.Herkese merhaba 36 haftalık hamileyim geçen hafta 2550 gram di bebişim bu hafta 2600 neden bu kadar az kilo aldı acaba 2600 gram az mı farklı doktora gittim acaba cihazlardan fark eder mi
Bnmde 34+3 te 2740 gr çıktı doğuma kacla giderim merk ediyorum L LoveMuffinBenim 34 haftalıkken 2450 Gr di şimdi 37+4 teyiz 3260 olmuşuz daha ne kadar alırız bilmiyorum
Bence sen 3800 civarında tamamlarsın ve çok normal ne güzel. Biz 4 kiloyu geçicez gibi görünüyor ve doktor da endişeli görünüyorBenim 34 haftalıkken 2450 Gr di şimdi 37+4 teyiz 3260 olmuşuz daha ne kadar alırız bilmiyorum
Senle yakınmışız canım ama bizimki yinede hesabıma göre 140gr seninkinden önde gidiyor! Bide benimki kız, seninki erkekse ve uzun boyluysanız okadar korkma benden de düşük olduğu içinBnmde 34+3 te 2740 gr çıktı doğuma kacla giderim merk ediyorum L LoveMuffin
Evt bnm ki erkek çok uzun boylu değiliz ama ben normal dogum çok istiyorum çok kilolu olurda doguramazsam diye korkuyorum yoksa tombis olmasını isterimSenle yakınmışız canım ama bizimki yinede hesabıma göre 140gr seninkinden önde gidiyor! Bide benimki kız, seninki erkekse ve uzun boyluysanız okadar korkma benden de düşük olduğu için
Bende şuan 36+5 günlüğüm dün nst sancılarım çıktı ama ben pek bşy hissetmedim daha sizde 36 doğum yapmışsınz erken doğum olmuyomuKızım 36 haftalıkken 2600 gr doğdu ve ne kuvoze girdi ne emme sıkıntısı yaşadı. Sen zaten daha doğurmamışsın vakti var. Dert etme kiloyu bence gayet iyi.
Bu arada boyu da 45 cm idi. Doğduktan sonra 1 ayda tam 8 cm uzadı ve kilosu da 3.5 kg oldu. Boy olarak yaşıtlarını baya geçti ki hala öyle.. kilo olarak da 3 ay geçmeden yakaladı yaşıtlarını.
37.haftayı doldurduktan sonra miadında sayılıyor canım. Maşallah sen de 37 yi bitirmek üzeresin hiç bir problem olmaz merak etmeBende şuan 36+5 günlüğüm dün nst sancılarım çıktı ama ben pek bşy hissetmedim daha sizde 36 doğum yapmışsınz erken doğum olmuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?