36. Haftada 2600 gram az mi

Kızlar bugün ozeldeki doktoruma gittim bebisim 3 kilo 260 Gr doktor gayet iyi dedi devlet hastanesi ile 4 günde bu kadar fark olması çok garip
Bende merak ediyorum devlette özel arasında bende de çok fark var hangisi doğru cikcak

31 haftalikken 2 kg iribir bebek dedi boyu 42 cmydi 31.hafta kac kiloydu yanlis anlamayin 4 kgi gecerse sezeryan olcak o yuzden merak ediyorum 31.haftadan iyibaren kac kg alir 2 kg alirmi

31 haftalikken 2 kg iribir bebek dedi boyu 42 cmydi 31.hafta kac kiloydu yanlis anlamayin 4 kgi gecerse sezeryan olcak o yuzden merak ediyorum 31.haftadan iyibaren kac kg alir 2 kg alirmi

Ayni düşünceler bendede var 31 haftalikken 2500 gramdi ne olucak böyle bilmiyorum

Ben iki ayrı özele gittim ikisinde de iri bebek dendi 34 haftalık 2770 gr kız bebek ve ben minyon sayılırım, endişeliyim açıkçası

Benim bebegim 36.haftada 2600 gr dogdu kizlar boyuda 47 cmdi biraz minyon bir bebis kendisi :) kilosu cok cabuk toparladi su an 1 ay erken dogmus gibi degil ama boyu hala biraz geriden geliyor ama sorun degilmis :)

Kızım 36 haftalıkken 2600 gr doğdu ve ne kuvoze girdi ne emme sıkıntısı yaşadı. Sen zaten daha doğurmamışsın vakti var. Dert etme kiloyu bence gayet iyi.
Bu arada boyu da 45 cm idi. Doğduktan sonra 1 ayda tam 8 cm uzadı ve kilosu da 3.5 kg oldu. Boy olarak yaşıtlarını baya geçti ki hala öyle.. kilo olarak da 3 ay geçmeden yakaladı yaşıtlarını.

Allah'ım bebisine uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin

Herkese merhaba 36 haftalık hamileyim geçen hafta 2550 gram di bebişim bu hafta 2600 neden bu kadar az kilo aldı acaba 2600 gram az mı farklı doktora gittim acaba cihazlardan fark eder mi
36. Haftada benim bebeğim 2800 gr dı.Bunu çok dert etmeyin derim ben çünkü bu kilo ölçümleri net ölçümler değil Doğum kilosu bile bebeğin söylenenden 500 gr eksik veya 500 gr fazla çıkabilir doktorlar ortalama bir rakam söylüyor.Mühim olan bebeğin sağlıklı olması şişman veya zayıf olması değil kilonun sağlıkla bir ilgisi yok.

Kızlar haftasıyla arada uçurum olmadıkça takmayın lütfen kendi kendinizi yiyorsunuz bence. Bugün doktor randevum vardı 35+3 2600 gr 48 cm dedi. 20 günde 400 gr almış. Az almış sanki dedim doktoruma. Sakın kafana takma bunları şimdi tekrar ölçsem yine farklı bir sonuç bulurum dedi. Yani cihazdan cihaza farkı bırakın aynı doktor aynı cihaz bile fark ediyor. Sadece ortalama bir sayı bu. Kilonun yanında yanılma payı 380 gr gösteriyordu. Yani bebek 2220 gr da olabilir 2980 gr da olabilir.

Senle yakınmışız canım ama bizimki yinede hesabıma göre 140gr seninkinden önde gidiyor! Bide benimki kız, seninki erkekse ve uzun boyluysanız okadar korkma benden de düşük olduğu için
Evt bnm ki erkek çok uzun boylu değiliz ama ben normal dogum çok istiyorum çok kilolu olurda doguramazsam diye korkuyorum yoksa tombis olmasını isterim

Bende şuan 36+5 günlüğüm dün nst sancılarım çıktı ama ben pek bşy hissetmedim daha sizde 36 doğum yapmışsınz erken doğum olmuyomu

Bende şuan 36+5 günlüğüm dün nst sancılarım çıktı ama ben pek bşy hissetmedim daha sizde 36 doğum yapmışsınz erken doğum olmuyomu
37.haftayı doldurduktan sonra miadında sayılıyor canım. Maşallah sen de 37 yi bitirmek üzeresin hiç bir problem olmaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…