- Konu Sahibi hulya_ismail
-
benimle aynı durumda olan va rmıı
iki gün sonra kontrolümüz var, öğreneceğim bakalım... ama son kontrolümde doktorum "39 hafta bile bebekler döner, bu normaldir" demişti... aslına bakarsan okuduğum bütün kitaplarda da aynı bilgi var. doktorunun söylediği beni şaşırttı, bence endişelenme ve içinin rahat etmesi için doktorunun doğumlarına bak; normal doğumu seven bir doktor mu yoksa sezeryan mı tercih etmiş diğer doğumlarında diye
eğer normal olmazsa da moralini bozma, sonuçta senin elinde olan birşey değil...
evet öle yapcaz bakalım
güzel ve sağlıklı haberlerini bekliyoruz :)
inananamıyoruumm.. bugün tekrar gittik doktora baktı ve o da çok şaşırarak dönmüş dedi :)))
Arkadaşlar bebeğim makat gelişliymiş.. Aslında 32. haftaya kadar normal duruyordu, fakat ondan sonra döndü ve hala ters duruyor. Doktorumda bu saatten sonra dönmesinin bir mucize olacağını söyledi ve sezeryan tarihini belirleyelim dedi. Çok üzgünüm hep normal doğum yapmak istiyordum ama olmayacak galiba
öncelikle bebeginin dönmüş olmasına cok sevındım cnm umarım benım bebişim de döner en kısa zamanda,inananamıyoruumm.. bugün tekrar gittik doktora baktı ve o da çok şaşırarak dönmüş dedi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?