- 10 Mayıs 2014
- 3.411
- 7.020
- 358
- Konu Sahibi Armgnyslpnr
-
37. Haftamin icinde dogum yaptim 45 gun once yaklasik. Doktorum bana da dedi cocugu almaliyiz bence bi sikinti var gibi duruyor diye. Istersen beklemek senin haķkin beklemek zorundayim dedi. Hayir dedim size guveniyorum. Ve iyi ki de almislar bebegimi. Cunku 3 4 gun daha beklesek su an yuzde 90 yasamiyor olurmus. Kuvoze felanda girmedi. Ki girse bile daha kotu senaryolardan daha iyi. Lutfen doktorunuzi dinleyin kimse, hic bir doktor durduk yere 36 haftalik bebegi alalim demez. Amaci ya da garezi ne olabilir ki?Hanımlar biliyorum konuyu gebelik bölümüne açmam gerekirdi ama durum biraz acil ve daha cok kişiye ulaşmak adına buraya açıyorum.Umarım sorun olmaz.Tam olarak 36 haftalık hamileyim bebeğin kilosu 2900 ve aşırı sancım var bununla birlikte kalp kapaklarımdan birinde çokme tespit ettiler.Doktorlar bebeği alma taraftarı ama ben biraz daha beklemek istiyorum doğduğunda kuvoze girmesini istemiyorum.Bu konuda net bilgi vermiyorlar bilemeyiz diyorlar.Sizce çok mu erken biraz daha sabretmeye calısmalı mıyım??Bugun hastaneden yatısımı ıstemıyorum dıyerek kağıt ımzalayıp cıktım.Ne yapmalıyım?
Aynen benim yegende oyle dogdu.simdi 20yasinda zehir gibi cocukbenim yeğen 34 haftalık doğdu küveze de girmedi şimdi 2,5 yaşında
Gürdün mü bak boşu boşuna hayatını tehlikeye atıcaktın.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)Cevaplar icin tesekkur ederim.Baska hastanelerlede gorustum ve hepsi ayni seyi soyleyince doguma girmeyi kabul ettim.Bebegim 35.hafta ile uyumluydu bundan da cok endise duydum.Nitekim 2550 kg ve 47 cm olarak dun dogdu.Cok sukur saglik problemimiz olmadi.Kuvozde gerekli gorulmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?