36.haftada sezeryan

bebeginizin kuveze girip girmemesi en son dert edeceginiz sey,yavrunuzun saglikli bi anneye ihtiyaci var.bekleyecegim derken sagliginizda olursunuz Allah korusun.
kilosuda haftasina masallah az degil tosuncugun,korkmayin bisey olmaz

2 prematüre annesi olarak bırakın ona doktor karar versin derim. İlk kızım 33+4 te 2.160 gr olarak doğdu küveze hiç girmedi. İkinci kızım 34+3 te 2.170 gr olarak doğdu. 3 gün suyum geldiği in enfeksiyon almış ve vücudun da enfeksiyon vardı 1 hafta yoğun bakımda kaldı çıktı. Şimdi 19 aylık.
Allah ın dediği oluyor elbette vakti saati geldiği zaman ne yaparsanız yapın durmaz.. Doktor da söylemiş almak gerek diye demek ki vakti saati yaklaşıyor. Sağlıkla gelsin inşallah

sancın olduğu için mi almak istiyolar, kalp kapakçığı yüzünden mi onu anlamadım, ben de erken sancılanmıştım, 35. hafta faland galiba, iğneyle durdurmuşlardı sancıyı

37yi dolduran prematüre sayilmiyor. Sizin de 1 haftanız kalmış. Bir seycik olmaz

Bende 37.haftamda birdn suyum geldi diye acele girdim sezeryala ameliyata geceden igne vurdular iki kere ciger gelisimi icin dogumdan sonra 1 saat bile kalmadi oglum kuvezde ve oda 3000g di yani guven doktruna bna kalirsa..

Bunun kararını siz değil doktor vermeli kagit imzalayip cikmakla hata yapmissiniz. .
Bende 36 haftalik doğum yaptım ciğerleri yaş doğduğu için 2 saat kuvezde kaldı. .Sonrası mikrop kaptirdilar 11 gün daha kaldık ama bu tamamen onların hatası erken doğması ile ilgili bir durum değildi. .25 haftalık 500 gram doğan bebegi yasattilar oğlum kuvezde iken bu kadar sorun etmeyin lütfen..
Siz iyi olun ki oda iyi olsun kuvez sandığınız gibi kötü bir durum değil anne karnı atmosferi gibi düşünün girse de problem olmaz..

Kalp bu şakaya gelirmi
ben 37 dogum yaptim 6 gun kuvezde kaldi. Siz muhtemelen ameliyat olacaksiniz o surec bi sekilde gecebilir emin ellerde olur
Ciger gelistirici igne oldunuzmu

Doktorlardan bilgi ve destek alacağınıza siteye girmiş iç rahatlatmaya çalışıyorsunuz. Gidin doktora doğumunuzu yapın. Allah korusun birisi yanlış yönlendirecek kimse vebalini taşıyamaz bunun.

37. Haftamin icinde dogum yaptim 45 gun once yaklasik. Doktorum bana da dedi cocugu almaliyiz bence bi sikinti var gibi duruyor diye. Istersen beklemek senin haķkin beklemek zorundayim dedi. Hayir dedim size guveniyorum. Ve iyi ki de almislar bebegimi. Cunku 3 4 gun daha beklesek su an yuzde 90 yasamiyor olurmus. Kuvoze felanda girmedi. Ki girse bile daha kotu senaryolardan daha iyi. Lutfen doktorunuzi dinleyin kimse, hic bir doktor durduk yere 36 haftalik bebegi alalim demez. Amaci ya da garezi ne olabilir ki?

Soruyu soran özel hastane doktoru muydu? Arkadaşlar yapmayın özel hastanede izotonik iğne yapıp bak sancı iğnesi yaptım olmuyor sezeryana almamız gerekiyor diyorlar... Çünkü sezeryanda hem daha çok yüzde alıyorlar hem kısa... Başka bir doktora daha danış derim

benim yeğen 34 haftalık doğdu küveze de girmedi şimdi 2,5 yaşında

Cevaplar icin tesekkur ederim.Baska hastanelerlede gorustum ve hepsi ayni seyi soyleyince doguma girmeyi kabul ettim.Bebegim 35.hafta ile uyumluydu bundan da cok endise duydum.Nitekim 2550 kg ve 47 cm olarak dun dogdu.Cok sukur saglik problemimiz olmadi.Kuvozde gerekli gorulmedi.

Gürdün mü bak boşu boşuna hayatını tehlikeye atıcaktın.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…