Valla benim.nisan degil de tam 36 haftayken suyum gelmisti ve dogum gerceklesmisti.. Ama 36 cok da erken bi hafta degil.. Kizimida ne kuveze aldilar ne bi sorunu oldu.. Gayet iyiydi ve yanimdan hic ayirmadilar.. Dogum yapsan da problem olcagni sanmiyorum. Hayirlisi olsun.Hayırlı geceler arkadaşlar benden bu aksam üstü nişan geldi 36 haftalik gebeyim biraz kasilmalarim ve agrilarim var dogum tahmini 1 haftayı bulurmu bi çok yerde 1 hafta beklendiği yazıyo geç doğum yapanlar var böyle erken haftasında gelip tecrübesi olanlar aydinlatabilirmi
İlk hamileliğimde yaşadım canım , bahsettiğin koyu akıntıyı ama yaşım küçüktü nişan olduğunu bile bilmiyordumEvet akşam kahverengi kırmızı karışımı kanlı baya sumuksu akinti geldi doğumun başladığını gösteren 3belirtiden biri denince biraz strese girdim, amin insallah Allah razı olsun Rabbim tüm hamileler ile birlikte hicbirimizi bu yolda bırakmasın sağ salim bebeklerimizi kucagimiza almayi ve hepimize en güzel kolay doğumlar nasip etsin insallah
Kullanmiyordum.Erken dogum yapan arkadaslarim magnezyum kullaniyor muydunuz?
Bende nişan konusunda şunu merak ediyorum. Hissediyor mu insan. Yani adet görürken son günlerde pıhtı düşüyor ya, bu hissediliyor. Nişan hissediliyor mu yoksa denk gelip mi görüyoruz?Evet akşam kahverengi kırmızı karışımı kanlı baya sumuksu akinti geldi doğumun başladığını gösteren 3belirtiden biri denince biraz strese girdim, amin insallah Allah razı olsun Rabbim tüm hamileler ile birlikte hicbirimizi bu yolda bırakmasın sağ salim bebeklerimizi kucagimiza almayi ve hepimize en güzel kolay doğumlar nasip etsin insallah
Nişan nasıl biliyomusun normal insanın akintisi olur ya sarımsı sumuksu her kadında olur normal günlerde bunun içinde hafif ya kahve ya kırmızı kan karismissa bu nişan oluyor bu arada ben 36+4gunlukken dogurdum nişanım geldi üstüne 1 hafta gecirdim ve doğum zamanı yine nişan geldi üstüne sancım başladı mesela ilk nişan geldiğinde hiç sancım olmadı ikincisinde başladı 4 dk ara ileBende nişan konusunda şunu merak ediyorum. Hissediyor mu insan. Yani adet görürken son günlerde pıhtı düşüyor ya, bu hissediliyor. Nişan hissediliyor mu yoksa denk gelip mi görüyoruz?
Mmm. Hani şunu merak ettim. Tuvalete girince mi görücem aa nişanım gelmiş diye. Yoksa otururken o şey akınca - aha bişey geldi bi bakiyim - diyebilecem mi. Ben ne zaman gelirse gelsin hissedip hemen bakmak istiyorum ya geç görürsem diye. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. İlk ya işte ondan bu kadar üstüne düşüyorum ya geç görürsem geç kalırsam felan diye :)Nişan nasıl biliyomusun normal insanın akintisi olur ya sarımsı sumuksu her kadında olur normal günlerde bunun içinde hafif ya kahve ya kırmızı kan karismissa bu nişan oluyor bu arada ben 36+4gunlukken dogurdum nişanım geldi üstüne 1 hafta gecirdim ve doğum zamanı yine nişan geldi üstüne sancım başladı mesela ilk nişan geldiğinde hiç sancım olmadı ikincisinde başladı 4 dk ara ile
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin biz 41 günlük olduk, ya hissetmedim ben lavaboya gittim bi baktım gelmiş sonra herkes dediki artık hazırlıklı ol bigün doğum başlar ben başladım ağlamaya doktorum dedi sancın gelene kadar gelme baktım üstüne 1 hafta geçti sonra yine nişan geldi ama o nişan sancı da getirdi yani geç kalsanda sıkıntı olucak bişey değil çünkü nişan ile birlikte sancida gelicek nişan doğum başlangıcı çünkü o yüzden hiç korkma geç kalmazsin bi bakmissin hastanede sancı çekerken bebek kucağındaMmm. Hani şunu merak ettim. Tuvalete girince mi görücem aa nişanım gelmiş diye. Yoksa otururken o şey akınca - aha bişey geldi bi bakiyim - diyebilecem mi. Ben ne zaman gelirse gelsin hissedip hemen bakmak istiyorum ya geç görürsem diye. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. İlk ya işte ondan bu kadar üstüne düşüyorum ya geç görürsem geç kalırsam felan diye :)
Vuuuu. Desene çok çabuk geçiyor. İnşallah kolay geçerAllah sağ salim kucağına almayi nasip etsin biz 41 günlük olduk, ya hissetmedim ben lavaboya gittim bi baktım gelmiş sonra herkes dediki artık hazırlıklı ol bigün doğum başlar ben başladım ağlamaya doktorum dedi sancın gelene kadar gelme baktım üstüne 1 hafta geçti sonra yine nişan geldi ama o nişan sancı da getirdi yani geç kalsanda sıkıntı olucak bişey değil çünkü nişan ile birlikte sancida gelicek nişan doğum başlangıcı çünkü o yüzden hiç korkma geç kalmazsin bi bakmissin hastanede sancı çekerken bebek kucağında
Bisey sorabilirmiyim size bu nisan gelmesi olayinda agri filan oluyomu acaba bende 36 haftayi gectim bugun kasigimda surekli bi agri vardi acaba gelir mi artikİlk hamileliğimde yaşadım canım , bahsettiğin koyu akıntıyı ama yaşım küçüktü nişan olduğunu bile bilmiyordum
İki haftA sonrasında doktorumdan öğrendim gelen akıntının nişan olduğunu ve doğumum o gün oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?