G Gzm234 Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2019 30 5 6 27 24 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gzm234 #1 Merhabalarrrrr 36 haftalık hamile olan var mi ve doktorunuz siz aramadan yazmadan sizinle ilgileniyor mu
Merhabalarrrrr 36 haftalık hamile olan var mi ve doktorunuz siz aramadan yazmadan sizinle ilgileniyor mu
A Asiye1906 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Ocak 2021 13 3 1 25 24 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Gzm234 #2 Gzm234 .!.: Merhabalarrrrr 36 haftalık hamile olan var mi ve doktorunuz siz aramadan yazmadan sizinle ilgileniyor Genişletmek için tıkla... Ben doğum yapalı 7 ay oldu. Özeli bilmiyorum ama devlette bana hiç öyle arayıp gel veya git veya herhangi bir şey yapmıyorlardı ilk doktor ilgisiz diye düşündüm doktor degistirdim ama oda öyleydi doğumdan sonra ilgilendiler baya.
Gzm234 .!.: Merhabalarrrrr 36 haftalık hamile olan var mi ve doktorunuz siz aramadan yazmadan sizinle ilgileniyor Genişletmek için tıkla... Ben doğum yapalı 7 ay oldu. Özeli bilmiyorum ama devlette bana hiç öyle arayıp gel veya git veya herhangi bir şey yapmıyorlardı ilk doktor ilgisiz diye düşündüm doktor degistirdim ama oda öyleydi doğumdan sonra ilgilendiler baya.