Gebelikte şeker

Begonvilll12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
22
2
1
29
Merhabalar.. 36 haftalık hamileyim.. son rutin kan değerlerine bakıldı .. bana aç ya da yok gitmem konusunda bir şey söylenmedi .. iki bardak meyve suyu tüketip ASM ye öyle gittim açlık şeker oranı 119 çıkmış sizce tehlikeli mi ya da bebeği etkiler mi?

Ben de o.kismi anlamadım aç gitmem gerektiğini söylemeden açlık şeker oranına bakılmış açıkçası tedirgin etti bu rakam
Test kan şekerini ölçüyor, hastalar da açken geldiği için açlık kan şekeri yazıyor. Çocuklar da aç vermez mesela, açlık yazar ama açlık olarak değerlendirilmez, adına takılmayın

Merhabalar.. 36 haftalık hamileyim.. son rutin kan değerlerine bakıldı .. bana aç ya da yok gitmem konusunda bir şey söylenmedi .. iki bardak meyve suyu tüketip ASM ye öyle gittim açlık şeker oranı 119 çıkmış sizce tehlikeli mi ya da bebeği etkiler mi?
Açlık şekeri 95 alti, yemekten bir saat sonra 140 alti olmali

Endiselenmeli.myim
Yorum yapamam buna ama sizinki ac değil meyve suyu seker zaten.
Dogru sekilde tahlil vermemissiniz aslinda. Doktorunuza belirtin testi ac karnina tekrarlar. seker tiroid gibi tahlilleri icin olmasi gereken ac vermek. Siz doktorunuza soyleyin tekrarlamak gerekirse size soyler
Tahlil oncesi mutlaka ac tok fark edermi diye sorun ona göre verin ben soruyorum hep

Back
X