- 4 Ağustos 2020
- 272
- 101
- 53
- 30
- Konu Sahibi Benimdunyamm
36 haftalık hamileyken bebeğiniz kaç kiloydu doğuma kadar kaç kilo doğdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilosuna az dediler de ben de kafaya taktım ister istemez üzüldüm o yüzden merak ettim sizleri soruyorumBebeğiniz kaç kilo gözüküyor da bu kadar taktınız?
Benim oğlum 36. Haftada 2750 dedi doktor bana. 37+5 te 2900 doğdu. Ultrason cihazlarının yanılma payları oluyor ve son haftalarda ortalama 250gr alıyorlar diye biliyorum. Hiç takılmayın kilosu düşük olsa bile doğduktan sonra çok hızlı kilo alıyorlarKilosuna az dediler de ben de kafaya taktım ister istemez üzüldüm o yüzden merak ettim sizleri soruyorum
Teşekkür ederimBenim oğlum 36. Haftada 2750 dedi doktor bana. 37+5 te 2900 doğdu. Ultrason cihazlarının yanılma payları oluyor ve son haftalarda ortalama 250gr alıyorlar diye biliyorum. Hiç takılmayın kilosu düşük olsa bile doğduktan sonra çok hızlı kilo alıyorlar
Kaç kilo?Kilosuna az dediler de ben de kafaya taktım ister istemez üzüldüm o yüzden merak ettim sizleri soruyorum
2900 36 haftaykn suan bilmiyorum burda ultrasona en fazla 3-4 kez girebiliyorsun o yüzden stres yaptırdılar banaKaç kilo?
Kilolu bebek sağlıklı bebek olduğu anlamına gelmiyor ki bebeğinizin kilosu gayet iyi nesine takıldınız ?2900 36 haftaykn suan bilmiyorum burda ultrasona en fazla 3-4 kez girebiliyorsun o yüzden stres yaptırdılar bana
Küçük dedi buradaki doktorlar o yüzden kafama takıldıKilolu bebek sağlıklı bebek olduğu anlamına gelmiyor ki bebeğinizin kilosu gayet iyi nesine takıldınız ?
Ee gayet normal 36 hafta için. Benim de 2600 dü. Hiç takmayın kafanıza2900 36 haftaykn suan bilmiyorum burda ultrasona en fazla 3-4 kez girebiliyorsun o yüzden stres yaptırdılar bana
Gelişimi güzelse kilosu önemli değilKüçük dedi buradaki doktorlar o yüzden kafama takıldı
Plesentada venöz göllenme var dediler oda risk yaratabiliyor Muş gelişimi açısından bende korkuyorum işte ister istemezGelişimi güzelse kilosu önemli değil
Kaç kilo doğdu pekiEe gayet normal 36 hafta için. Benim de 2600 dü. Hiç takmayın kafanıza
Çünkü benim bebeğimin plesentadında venöz göllenme var dediler gelişim geriliği yapabiliyormuşKaç kilo doğdu peki
3Kaç kilo doğdu peki
Kilosuna az dediler de ben de kafaya taktım ister istemez üzüldüm o yüzden merak ettim sizleri soruyorum