6kez mi
Rabbim bu çektiklerinin mükafatini biran önce versin sana insallahh
❤amh degerin kaçtı peki? Ben kendiligimden gebe kaldigim ay sadce 5yumurta gözüküyordu 4tanesi solda 1tanesi sağda idi iste aslında ilacsiz transfer yapacaktik yani yumurtayi femara ile buyutup rahim duvarini kalinlastirip catlatma ignesiyle progesteron salgilatip kalan 2emrbiyoyu verilecektj ancak araya bayram girdi doktorum da madem oyle size catlatma ignesini vereyim kendiniz dogal deneyin temmuzda yapalim transferi dedi o sekilde kendiliginden oluştu tüp bebekten once de 1kez aşılama da yapmıştık o bile tutmamisti ve doktorum baska da aşılama yapmam çünkü yumurtan az olmaz demişti düşün artık yumurta takibi ile ilacsiz transfer yapalim derken transfer iptal olunca kendiliginden oluştu gercekten coook yipratici bir süreç hani bir daha dış gebelik yasamicagimi bilsem yine doğal denerdim çünkü cook yoruldum enerjim kalmadi artık
bak temmuzda doktor muayensi 1.5 iken agustos da gitti 2.5bin olmus düşünebiliyor musun tüp bebegi soramadik bile
canim inan bilsem tutacak aninda kredi ceker yaparim yine ama inancım yok artik inanç olmayinca da insanin içinden gelmiyor harekete gecmek yaaa kendiliginden gebe kalmak bile daha kolay geliyor tüp bebekten yani tüpüm çalışsaydi dis gebelik olmasaydi su an 3aylik hamileydim ama nasip işte