• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36 yumurta toplama ve 1 iyi kalite embryo

Gulkizi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2024
174
25
18
27
Arkadaslar 36 tane yumurtam toplandi fakat 5 tane dollenmis ve 1 tane iyi kalite cikti, neden bukadar az cok sasirdim. Ayni durumu yasiyan varmi?

Arkadaslar 36 tane yumurtam toplandi fakat 5 tane dollenmis ve 1 tane iyi kalite cikti, neden bukadar az cok sasirdim. Ayni durumu yasiyan varmi?
Bende 20 yumurtadan dört tanesi döllenmisti. İki iyi kalite iki orta kaliteydi canım. Pcos olunca böyle olabiliyor maalesef. Sayıya takılma 1 de olsa 30 da.olsa önemli olan kaliteli olması canım.

Canim bütün yumurtalarını toplamışlar. Büyüyen büyümeyen ne varsa. Muayene aşağı yukarı kaç yumurtan büyüdüğünü bilirsin. 36 yumurtanın hepsi olgun olamaz 3te biri belki olgundu. Olgunlardan 5 tane döllenmiş demek ki. 5. Güne 1 tane ulaşmış. Nasip belki onunla da hamile kalacaksın. Zaten sana transfer edecekleri en fazla 2 yumurta o yüzden ,36 yumurta kısmına takılma bence

Embriyoları 3. Güne kadar getiren yumurta kalitesi 5. Güne getiren ise sperm kalitesiyle ilgili olduğunu okumuştum çok yumurtanız çıkmış ama hepsi acaba döllenecek boyutlarda mıydı

Evet malesef pcos var bende
Pkostan diye düsünmeyin benimde pkos 50 yumurta toplandı 42 tane dollendi 3. Güne 29 tane kaldı 5. Günde 8 embriyo donduruldu 6. Günde 3 tane daha donduruldu başka bir sebepte olabilir takviye kullanmismiydiniz?

Bende 20 yumurtadan dört tanesi döllenmisti. İki iyi kalite iki orta kaliteydi canım. Pcos olunca böyle olabiliyor maalesef. Sayıya takılma 1 de olsa 30 da.olsa önemli olan kaliteli olması canım.
Haklisin canim insallah o 1 tanesi tutar 🤲🏻

Canim bütün yumurtalarını toplamışlar. Büyüyen büyümeyen ne varsa. Muayene aşağı yukarı kaç yumurtan büyüdüğünü bilirsin. 36 yumurtanın hepsi olgun olamaz 3te biri belki olgundu. Olgunlardan 5 tane döllenmiş demek ki. 5. Güne 1 tane ulaşmış. Nasip belki onunla da hamile kalacaksın. Zaten sana transfer edecekleri en fazla 2 yumurta o yüzden ,36 yumurta kısmına takılma bence
Haklisin cok mantikli geldi yazdiklarin, haftaya doktora soracam az dahami bekleseydi yumurtalarin olgunlasmasina

yumurta toplami oncesi 3 gun menopur aldim, vitamin olarak sadece folik asit kullaniyorum. Belkide menopur dozunu yukseltmeleri gerek. Benimde 1 tanesi suan donduruldu insallah cikardiklari zaman kalitesi bozulmaz

herşeyi pcosa bağlamayın lütfen ne alakası var yumurtaları sağlam değil bu sağlıklı insandada olabilir kalitesizdir, belki spermde sıkıntı çıkmış olabilir
Pcos bağlamak zorunda çünkü küçük kistik yumurtalar oluyor bu da kalitesiz olmuş oluyor

yumurta toplami oncesi 3 gun menopur aldim, vitamin olarak sadece folik asit kullaniyorum. Belkide menopur dozunu yukseltmeleri gerek. Benimde 1 tanesi suan donduruldu insallah cikardiklari zaman kalitesi bozulmaz
Amh niz kaçtı ? Menopur ne için kullanıldı ben ganol f d vitamini ve ainos duo adında takviye aldım folik asit bulunuyor içinde

Back
X