Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boş çıkmış yumurtaların demekkiArkadaslar 36 tane yumurtam toplandi fakat 5 tane dollenmis ve 1 tane iyi kalite cikti, neden bukadar az cok sasirdim. Ayni durumu yasiyan varmi?
O nasil oluyoBoş çıkmış yumurtaların demekki
Sormadın mi doktora niye böyle oldu diyeO nasil oluyo![]()
Pcos mu var varsa ondandırBoş çıkmış yumurtaların demekki
Bu bilgiyi hemsire verdi, doktor tatile cikmisSormadın mi doktora niye böyle oldu diye
Evet malesef pcos var bendePcos mu var varsa ondandır
Pcostan dolayı oluyor canım araştır şimdi teknoloji gelişti artık farklı farklı yöntemlerle deniyorlarEvet malesef pcos var bende
Anladım sayıya takılma önemli olan gebelik getirmesiBu bilgiyi hemsire verdi, doktor tatile cikmis
Bende 20 yumurtadan dört tanesi döllenmisti. İki iyi kalite iki orta kaliteydi canım. Pcos olunca böyle olabiliyor maalesef. Sayıya takılma 1 de olsa 30 da.olsa önemli olan kaliteli olması canım.Arkadaslar 36 tane yumurtam toplandi fakat 5 tane dollenmis ve 1 tane iyi kalite cikti, neden bukadar az cok sasirdim. Ayni durumu yasiyan varmi?
herşeyi pcosa bağlamayın lütfen ne alakası var yumurtaları sağlam değil bu sağlıklı insandada olabilir kalitesizdir, belki spermde sıkıntı çıkmış olabilirPcos mu var varsa ondandır
Canim bütün yumurtalarını toplamışlar. Büyüyen büyümeyen ne varsa. Muayene aşağı yukarı kaç yumurtan büyüdüğünü bilirsin. 36 yumurtanın hepsi olgun olamaz 3te biri belki olgundu. Olgunlardan 5 tane döllenmiş demek ki. 5. Güne 1 tane ulaşmış. Nasip belki onunla da hamile kalacaksın. Zaten sana transfer edecekleri en fazla 2 yumurta o yüzden ,36 yumurta kısmına takılma benceArkadaslar 36 tane yumurtam toplandi fakat 5 tane dollenmis ve 1 tane iyi kalite cikti, neden bukadar az cok sasirdim. Ayni durumu yasiyan varmi?
Embriyoları 3. Güne kadar getiren yumurta kalitesi 5. Güne getiren ise sperm kalitesiyle ilgili olduğunu okumuştum çok yumurtanız çıkmış ama hepsi acaba döllenecek boyutlarda mıydıArkadaslar 36 tane yumurtam toplandi fakat 5 tane dollenmis ve 1 tane iyi kalite cikti, neden bukadar az cok sasirdim. Ayni durumu yasiyan varmi?
Pkostan diye düsünmeyin benimde pkos 50 yumurta toplandı 42 tane dollendi 3. Güne 29 tane kaldı 5. Günde 8 embriyo donduruldu 6. Günde 3 tane daha donduruldu başka bir sebepte olabilir takviye kullanmismiydiniz?Evet malesef pcos var bende
Haklisin canim insallah o 1 tanesi tutarBende 20 yumurtadan dört tanesi döllenmisti. İki iyi kalite iki orta kaliteydi canım. Pcos olunca böyle olabiliyor maalesef. Sayıya takılma 1 de olsa 30 da.olsa önemli olan kaliteli olması canım.
Haklisin cok mantikli geldi yazdiklarin, haftaya doktora soracam az dahami bekleseydi yumurtalarin olgunlasmasinaCanim bütün yumurtalarını toplamışlar. Büyüyen büyümeyen ne varsa. Muayene aşağı yukarı kaç yumurtan büyüdüğünü bilirsin. 36 yumurtanın hepsi olgun olamaz 3te biri belki olgundu. Olgunlardan 5 tane döllenmiş demek ki. 5. Güne 1 tane ulaşmış. Nasip belki onunla da hamile kalacaksın. Zaten sana transfer edecekleri en fazla 2 yumurta o yüzden ,36 yumurta kısmına takılma bence
Pkostan diye düsünmeyin benimde pkos 50 yumurta toplandı 42 tane dollendi 3. Güne 29 tane kaldı 5. Günde 8 embriyo donduruldu 6. Günde 3 tane daha donduruldu başka bir sebepte olabilir takviye
Pcos bağlamak zorunda çünkü küçük kistik yumurtalar oluyor bu da kalitesiz olmuş oluyorherşeyi pcosa bağlamayın lütfen ne alakası var yumurtaları sağlam değil bu sağlıklı insandada olabilir kalitesizdir, belki spermde sıkıntı çıkmış olabilir
Amh niz kaçtı ? Menopur ne için kullanıldı ben ganol f d vitamini ve ainos duo adında takviye aldım folik asit bulunuyor içindeyumurta toplami oncesi 3 gun menopur aldim, vitamin olarak sadece folik asit kullaniyorum. Belkide menopur dozunu yukseltmeleri gerek. Benimde 1 tanesi suan donduruldu insallah cikardiklari zaman kalitesi bozulmaz