Yumurta toplama

Papattyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
521
641
53
Merhaba arkadaşlar dün yumurta toplama işlemi yapıldı.10 tane yumurta toplanmıştı ama sadece 2 tanesi döllenmiş. 5. Güne ulaşır mıyız bilmiyorum çok umutsuzum :( döllenen yumurta sayımız az değil mi:( benimle aynı durumu yaşayan olumlu sonuç alan var mı

Merhaba arkadaşlar dün yumurta toplama işlemi yapıldı.10 tane yumurta toplanmıştı ama sadece 2 tanesi döllenmiş. 5. Güne ulaşır mıyız bilmiyorum çok umutsuzum :KK43: döllenen yumurta sayımız az değil mi:KK43: benimle aynı durumu yaşayan olumlu sonuç alan var mı
Benimde 6 toplanmıştı 4. Güne 1 tane kaliteli gelmişti o tutmuştu çok şükür

Benimde 6 toplanmıştı 4. Güne 1 tane kaliteli gelmişti o tutmuştu çok şükür
Bugün 3. Günleri yavaş gelişiyormuş hücre sayısı azmış çok kritik dedi doktorumuz her şeye hazırlıklı olun dedi çok umudum kalmadı açıkçası 4 gözle yarın olsun diye bekliyoruz ..

Bugün 3. Günleri yavaş gelişiyormuş hücre sayısı azmış çok kritik dedi doktorumuz her şeye hazırlıklı olun dedi çok umudum kalmadı açıkçası 4 gözle yarın olsun diye bekliyoruz ..
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah olumlu olur dediğim günü benimde bir taneydi iyi kalite demişlerdi ama kalitesini söylemediler o tutmuş olabilir

Bende yeni toplattım yumurt 32 tane uzerine ohss oldum vücudum u topladı nefes alamayacak duruma geldim bir anda 7 kilo birden aldım büyük tuvaletimi afedersiniz 8 gündür yapamıyorum 5. Güne sadece 6 tane embriyo kaldı cok zormuş ben cok zor atlattım tekrar yasamak asla
İstemem

Bende yeni toplattım yumurt 32 tane uzerine ohss oldum vücudum u topladı nefes alamayacak duruma geldim bir anda 7 kilo birden aldım büyük tuvaletimi afedersiniz 8 gündür yapamıyorum 5. Güne sadece 6 tane embriyo kaldı cok zormuş ben cok zor atlattım tekrar yasamak asla
İstemem
Sizin de çok zor geçmiş çok geçmiş olsun .. başından sonuna kadar çok zor bi süreç malesef en başa dönmek çoo kötü bir duygu :( inşallah embriyonuz güzelce transfer olur iyi haberler alırsınız . hepimize sabırlar diliyorum

Her kadin güçlüdür, her anne güçlüdür ama biz tup bebek anneleri kadar kimse guclu olamaz, yeter ki Rabbım den umit kesmeyelim o ne zaman derse en güzelini verir, ne güzel sözdür, kader gayrete aşıktır.. Diye bizde bu guc oldukca daha cok aşarız engelleri, benim de 4. Denemem ve tek yumurta ile yarin opum var birbirimize dua edelim inşallah gönlümüzdeki icimizde büyümeye devam eder...

Sizin de çok zor geçmiş çok geçmiş olsun .. başından sonuna kadar çok zor bi süreç malesef en başa dönmek çoo kötü bir duygu :KK43: inşallah embriyonuz güzelce transfer olur iyi haberler alırsınız . hepimize sabırlar diliyorum
Yolum daha cok uzun ameliyat olcak rahimde yapisiklik var hersey düzelince transfer olacak insallah hepimizin allah yardımcısı olsun

Her kadin güçlüdür, her anne güçlüdür ama biz tup bebek anneleri kadar kimse guclu olamaz, yeter ki Rabbım den umit kesmeyelim o ne zaman derse en güzelini verir, ne güzel sözdür, kader gayrete aşıktır.. Diye bizde bu guc oldukca daha cok aşarız engelleri, benim de 4. Denemem ve tek yumurta ile yarin opum var birbirimize dua edelim inşallah gönlümüzdeki icimizde büyümeye devam eder...
İnşallah herşey yolunda gider.. dua edeceğim sizin için inşallah o tek yumurtanız embriyo olur doğar büyür güzel günler görürsünüz .. bizde baştan başlayacağız yolumuza hakkımızda en kolay en hayırlı olan olsun inşallah . Haber verin bize de durumunuzu

Merhaba arkadaşlar dün yumurta toplama işlemi yapıldı.10 tane yumurta toplanmıştı ama sadece 2 tanesi döllenmiş. 5. Güne ulaşır mıyız bilmiyorum çok umutsuzum :KK43: döllenen yumurta sayımız az değil mi:KK43: benimle aynı durumu yaşayan olumlu sonuç alan var mı
Az döllenme ile alakalı ne soyledindi size ..

Arkadaslar merhaba benimde suan 11 yumurta var bunların hepsi toplanma boyutuna gelip alınırsa kesin ohss olunuyor mu yoksa bu vucutla alakalı bir sey mi hani neden ohss oluyor ben tam anlayamadım

Onu bilmiyorum tam anlamıyla ama doktorunuz bunu bilerek işlem yapar bence.benden toplam 16 tane topladılar valla vende birşey olmadı 😅 siz stres yapmayın hiçbirşeyi çok zor bi süreç zaten bir de bunu düşünmeyin 😇

Arkadaslar merhaba benimde suan 11 yumurta var bunların hepsi toplanma boyutuna gelip alınırsa kesin ohss olunuyor mu yoksa bu vucutla alakalı bir sey mi hani neden ohss oluyor ben tam anlayamadım
Hayir herkeste olmuyo bende 12 tane yumurta toplandi ohss olmadi bu biraz vücut ve hormon yapisiyla alakali 🤗

Back
X