- 5 Mart 2018
- 186
- 230
- 103
- Konu Sahibi kitapsevertilki
Merhabalar,
Senelerdir forumun bu bölümünü sessizce okudum ve takip ettim.
Yıllardır istediğim ama korktuğum süreç geldi çattı
3 sezeryan alınan ve verilen kilolar derken şuan istediğim dümdüz bir karına kavuşmaya saatlerim kaldı.
Cuma günü Şişli de özel bir hastanede sabah 8 de 360 karın germe olacağım. Bende sürecimi kendimi toparlar toparlamaz sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bu operasyonda memeyide dahil edelim istediler aslında ama şuan ikisi birlikte dayanamam düşüncesiyle erteledim. Tabi birde maddi olanaklar
Benim için dua edin en büyük korkum şuan acıdan çok çocuklarım.
Yarın muayene ve kan tahlillerimi yaptıracağım.
Muayeneye göre T olabilir dediler ama bakalım istediğim T olmadan halledilebilmesi üst karnım daha düz görüntüde görselleri atamayacağım ama ölçüler ve süreç için sizlerle paylaşacağım
Sevgiler
Senelerdir forumun bu bölümünü sessizce okudum ve takip ettim.
Yıllardır istediğim ama korktuğum süreç geldi çattı

Cuma günü Şişli de özel bir hastanede sabah 8 de 360 karın germe olacağım. Bende sürecimi kendimi toparlar toparlamaz sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bu operasyonda memeyide dahil edelim istediler aslında ama şuan ikisi birlikte dayanamam düşüncesiyle erteledim. Tabi birde maddi olanaklar

Benim için dua edin en büyük korkum şuan acıdan çok çocuklarım.
Yarın muayene ve kan tahlillerimi yaptıracağım.
Muayeneye göre T olabilir dediler ama bakalım istediğim T olmadan halledilebilmesi üst karnım daha düz görüntüde görselleri atamayacağım ama ölçüler ve süreç için sizlerle paylaşacağım
Sevgiler