• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

360 karın germe sürecim

kitapsevertilki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
186
230
103
Merhabalar,

Senelerdir forumun bu bölümünü sessizce okudum ve takip ettim.
Yıllardır istediğim ama korktuğum süreç geldi çattı 🥹 3 sezeryan alınan ve verilen kilolar derken şuan istediğim dümdüz bir karına kavuşmaya saatlerim kaldı.

Cuma günü Şişli de özel bir hastanede sabah 8 de 360 karın germe olacağım. Bende sürecimi kendimi toparlar toparlamaz sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bu operasyonda memeyide dahil edelim istediler aslında ama şuan ikisi birlikte dayanamam düşüncesiyle erteledim. Tabi birde maddi olanaklar 🥲

Benim için dua edin en büyük korkum şuan acıdan çok çocuklarım.

Yarın muayene ve kan tahlillerimi yaptıracağım.

Muayeneye göre T olabilir dediler ama bakalım istediğim T olmadan halledilebilmesi üst karnım daha düz görüntüde görselleri atamayacağım ama ölçüler ve süreç için sizlerle paylaşacağım

Sevgiler 🙏

Ben de pazartesi gece onda İstanbul’da ameliyat oldum özel bir hastanede 360 liposuction ve karın germe ama karın germe çok zormuş çok pişman oldum bugün üçüncü gün ama çok canım yanıyor

Merhaba yatış yaptım hastaneye sabahta hocamızla görüştüm çizimler yapıldı. Sabah 8 de operasyona alınacağım.

Umarım 3 sezeryan 1 tüp mide atlatmış biri olarak bunuda atlatırım

Bugün çekilen sarkık göbek dokumu görünce sonucun güzelliğine cefası için kendimi hazırladım

Hayırlısıyla atlatıp buraya yazmak için sabırsızlanıyorum 🙏🙏

Selamlar

Dün sabah 8 gibi ameliyathaneye indirildim (inmeden bi sakinleştirici şurup istemiştim içtim) hazırlık aşamasında 8:30 falandı en son saate baktığımda anestezi doktorumla konuşurken en son hocam geliyo uyku dediğimi hatırıyorum 😁 sağolsun güzelce konuştururken bayılttı beni.

Uyanma sürecimle toplam 4 saat sürdü. 12:30 gibi odamdaydım müthiş bir üşüme hissediyodum ve gidio gelen zihnim. 2 saat kadar üstümü 2 pike bie yorgan oda ısısı 28 derecelerde ancak ısındım.

4:30 gibi ilk gıdamı aldım ve 5 i geçerken yürüdüm. Tabi ilk yürüyüş klasiği kalkarken değil yürürken zorlandım 2 tur attım dönüşte tansiyonumun düştüğünü hissettim ve yatağıma geldim uzandım hızlıca serumla desteklediler. İlk yürüyüş harici 3 kez daha yürüdüm.

Karnım harika olmuş durumda ki ödemli haline bile aşık oldum. Ağrısı için sezeryan kesisini düşünün olan arkadaşlar onun daha geniş bölge yayılımı var sızı şeklinde ama içerde o rahimin yaptığı acı yok yani yine olsa yine olurdum öyle dayanılmayacak bir ağrım olmadı şükür
Tek sıkıntı 2 diren var ve o bel simitlerinin olduğu yerden geçiyor ve kemik dokum artık meydanda olduğundan acıyı dirende hissediyorum ve popo üstü yani acıyan tek yer alt karın değilde sırtımın popoyla birleştiği kesi ama dayanılmayacak gibi değil yine.

Totalde sıvıyla 7.4 kg çıkartmışlar ki ben 167/63 kg ile girdim sıvı hariç 5.4 kg ki bu dokuyu onlar bile beklemiyormuş (bende şok oldum duyunca ama çokta sevindim 😁)

Bugün 2.günüm kalktım yürüdüm sondamı çıkartmalarını istedim. Elimi yüzümü yıkadım dişimi fırçaladım kremlerimi sürdüm kendimi çok iyi hissediyorum. Bu acılar geçici sonuç için değer hepsine inanın 🙏

Gaz çıkarttım dün ama wc tam manasıyla aktifleşmedi bugün yürüyüşlerle umarım onuda hallederim ve direnler 4/5 gün durcakmış o da çıkarsa harika hissedeceğim

Şimdiden düşünen arkadaşım varsa inanın en iyi şey hekim seçimi ben bu konuda direk bu işte asiste eden bir hanım efendiyle çalıştım doktorumuda o buldu kendisi her konuda ilgilendi

İsteyene özelden bilgi ve tavsiye verebilirim ödemeyi düşünmedim bu konuda en iyisi olsun istedim şükürler olsun beklediğim ağrıların yanından geçmedi 🙏

Teşekkürler

Ben de pazartesi gece onda İstanbul’da ameliyat oldum özel bir hastanede 360 liposuction ve karın germe ama karın germe çok zormuş çok pişman oldum bugün üçüncü gün ama çok canım yanıyor
Size de geçmiş olsun ben yine olsa yine yaptırırdım hatta bir sonraki hamlem meme ve kolu toplatma olacak. Hekimimin eli cidden çok mu hafifti benim ağrı eşiğimmi bilemedim. 2.sezeryanım benim çok çok çok kötüydü bu onun yanından bile geçmedi

Selamlar

Dün sabah 8 gibi ameliyathaneye indirildim (inmeden bi sakinleştirici şurup istemiştim içtim) hazırlık aşamasında 8:30 falandı en son saate baktığımda anestezi doktorumla konuşurken en son hocam geliyo uyku dediğimi hatırıyorum 😁 sağolsun güzelce konuştururken bayılttı beni.

Uyanma sürecimle toplam 4 saat sürdü. 12:30 gibi odamdaydım müthiş bir üşüme hissediyodum ve gidio gelen zihnim. 2 saat kadar üstümü 2 pike bie yorgan oda ısısı 28 derecelerde ancak ısındım.

4:30 gibi ilk gıdamı aldım ve 5 i geçerken yürüdüm. Tabi ilk yürüyüş klasiği kalkarken değil yürürken zorlandım 2 tur attım dönüşte tansiyonumun düştüğünü hissettim ve yatağıma geldim uzandım hızlıca serumla desteklediler. İlk yürüyüş harici 3 kez daha yürüdüm.

Karnım harika olmuş durumda ki ödemli haline bile aşık oldum. Ağrısı için sezeryan kesisini düşünün olan arkadaşlar onun daha geniş bölge yayılımı var sızı şeklinde ama içerde o rahimin yaptığı acı yok yani yine olsa yine olurdum öyle dayanılmayacak bir ağrım olmadı şükür
Tek sıkıntı 2 diren var ve o bel simitlerinin olduğu yerden geçiyor ve kemik dokum artık meydanda olduğundan acıyı dirende hissediyorum ve popo üstü yani acıyan tek yer alt karın değilde sırtımın popoyla birleştiği kesi ama dayanılmayacak gibi değil yine.

Totalde sıvıyla 7.4 kg çıkartmışlar ki ben 167/63 kg ile girdim sıvı hariç 5.4 kg ki bu dokuyu onlar bile beklemiyormuş (bende şok oldum duyunca ama çokta sevindim 😁)

Bugün 2.günüm kalktım yürüdüm sondamı çıkartmalarını istedim. Elimi yüzümü yıkadım dişimi fırçaladım kremlerimi sürdüm kendimi çok iyi hissediyorum. Bu acılar geçici sonuç için değer hepsine inanın 🙏

Gaz çıkarttım dün ama wc tam manasıyla aktifleşmedi bugün yürüyüşlerle umarım onuda hallederim ve direnler 4/5 gün durcakmış o da çıkarsa harika hissedeceğim

Şimdiden düşünen arkadaşım varsa inanın en iyi şey hekim seçimi ben bu konuda direk bu işte asiste eden bir hanım efendiyle çalıştım doktorumuda o buldu kendisi her konuda ilgilendi

İsteyene özelden bilgi ve tavsiye verebilirim ödemeyi düşünmedim bu konuda en iyisi olsun istedim şükürler olsun beklediğim ağrıların yanından geçmedi 🙏

Teşekkürler
Ayyyy çok geçmiş olsun
Lipo da oldunuz mu

Bende düşünüyorum mesajınız beni çok rahatlattı👏👏👏

Ayyyy çok geçmiş olsun
Lipo da oldunuz mu

Bende düşünüyorum mesajınız beni çok rahatlattı👏👏👏
Lipo yok 360 ama bayağı güzel deri çıkartmış hocamız çok şükür şuan ki görsel bile muazzam ödemler inince ayna önnden gelmem 😂

Korkmayın o deri fazlalığıyla yaşamaktansa bu çile çekilir 🙈

Selamlar

Teşekkürler
Gecmis olsun hangi sehir

4.gün ödemlerimin max doğru ulaştığı süreçteyim. Dün taburcu oldum direnlerim duruyor inşallah onlar çıkınca şu batma ve yanma gidecek sabır 🙏

Ağrı kesici antibiyotik ödem attırıcı vs ilaç olarak kullanıyorum. Korseyle çok rahatım ama arada cildim nefes alması gerekliymiş 5 dk açtım bugün korsesiz gezemem gibi şuan.

Ödemler zamanla inecekmiş zaten bekliyorum kendimi toparlamadan biletimi almadım istanbuldan orduya uçacağım popo yastığı aldım bu arada

Şimdilik böyle

5.günden selamlar 😇
Kendi kıyafetlerimi destek almadan çıkartıp giyindim şükür korsemi tek başına açıp tekrar sıkıca takabildim 🙏
Gece huzurlu uyku yok kesinlikle 🥲 direnler çıkana dek böyle devam edecek gibi duruyor bakalım.
Ödemler maşallah tosun gibi bacaklarım ve karnım 🤓
Derya bedavacı ama geçecek şarkısını kendime armağan ediyorum 😅

Toto üstüm aynı şekilde en çok acı hissettiğim yer hala ve diren yerleri artık kemik dokusu üstünde kaldığından biber gibi yanma hissi var ama ağrı durumu aynı şükür dayanamayacak durumda değilim

Bugünse böyle 🙏

5.günden selamlar 😇
Kendi kıyafetlerimi destek almadan çıkartıp giyindim şükür korsemi tek başına açıp tekrar sıkıca takabildim 🙏
Gece huzurlu uyku yok kesinlikle 🥲 direnler çıkana dek böyle devam edecek gibi duruyor bakalım.
Ödemler maşallah tosun gibi bacaklarım ve karnım 🤓
Derya bedavacı ama geçecek şarkısını kendime armağan ediyorum 😅

Toto üstüm aynı şekilde en çok acı hissettiğim yer hala ve diren yerleri artık kemik dokusu üstünde kaldığından biber gibi yanma hissi var ama ağrı durumu aynı şükür dayanamayacak durumda değilim

Bugünse böyle 🙏
Her geçen gün daha iyi oluyorsun maşallah sana

Peki ne zaman dönücekn evine

7.günden selamlar 👋

Diren dışında sıkıntım yok gerçekten ağrı sızı sabah akşam ağrı kesici olarak devam ediyor 3 kez kullanıyordum gün içinde kullanmadan gece daha ağrısız uyumak için alacağım yarından itibaren.

Cuma ya da cumartesi için diren çekilip muayene olup son görüşmemi yapınca evime dönmek istiyorum.

Bu süreçte ameliyat günü en korktuğum gündü ama sonrası daha sancılı özellikle diren sebepli kilom azdı zaten ondan kaynaklandığınıda söylüyor asistan arkadaş leğen kemiklerindeki diren aşırı huzursuzluk veriyor

Gün içinde çok iyiyim artık dışarı çıkıyorum oturuyorum yürüyorum ama yatmak hala işgence 😬
10 gün konforu unut demişti doktorum gerçekten öyle 😒

Çok şükür yine şimdi ödemlerin inip iyileşme ve aynayla aşk yaşama sürecim başlıyor 😇🙏

9.günden selamlar 👋

Böyle gün gün atanı aramıştım çok fazlasıyla benim gibi sessiz takipçiler vardır diyerek devam ediyorum 😇

Dün doktor kontrolüne gittim tüm bantlarımı çıkartıp yenilediler ve sağ tarafta ki direnim çekildi çok şükür hafifledim.
Sol için pazartesi günü kesin çekeriz dedi sonrası evime dönüş biletimi alacağım.

Ağrı sızı dayanılmayacak gibi hiç olmadı. Popo üstü ve diren acısı net devam eden, bir süre konforu unutunca gayet mis gibi ayna önünden ayrılmayan birine dönüşüyor insan 😍

Kendim giyinebiliyorum korsemi açıp kapatabiliyorum 🙏

9.günden selamlar 👋

Böyle gün gün atanı aramıştım çok fazlasıyla benim gibi sessiz takipçiler vardır diyerek devam ediyorum 😇

Dün doktor kontrolüne gittim tüm bantlarımı çıkartıp yenilediler ve sağ tarafta ki direnim çekildi çok şükür hafifledim.
Sol için pazartesi günü kesin çekeriz dedi sonrası evime dönüş biletimi alacağım.

Ağrı sızı dayanılmayacak gibi hiç olmadı. Popo üstü ve diren acısı net devam eden, bir süre konforu unutunca gayet mis gibi ayna önünden ayrılmayan birine dönüşüyor insan 😍

Kendim giyinebiliyorum korsemi açıp kapatabiliyorum 🙏
Çok çok iyi ❤️❤️❤️

Back
X