36beden temiz gelinlik acik

ryhn9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
77
0
46
Merhaba arkadaslar.gelinligim gunesli gunde giyildi ve temiz durumda.alan arkadas bi kuru temizleme yaptirip gonul rahatligiyla giyebilir.izmirde 1000tl ye diktirdim.gogus 75-80 bel 60.yaninda istenirse buketi eldiveni taci tarlatani duvagi hatta istenirse ayakkabilari da verilecektir..elden teslim edilecektir.

Fiyat:500tl
Yer:Tekirdag/corlu

Son düzenleme:
Arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum..anlasilirsa kargo ile de gonderebilirim. Yardimci olmaya caliscam.isteyene daha fazla fotograf atabilirim..

Kizlar begenen mesaj yazsin.uygun fiyata anlasip vericem.fotograflar belli olmuyosa soyleyin baska atayim..

Ben cok begenerek almistim tamam arkadasim,albumden cekince belli olmuyor.yarin sabah ilk isim kutusundan cikarip fotograflarini cekmek olucak.dedigim gibi sadece kuru temizleme yapilacak.ben 500 istemistim.ama senin butcen ne kadar? Daha onemlisi begenmen.ayrica ilgine cok tesekkur ederim :))

Cok guzelmiste eger instagram kullaniyosaniz orda daha kolay satabilirsiniz gerekli sayfalari bulup :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

@tameriis mobilden yukleyemedim fotograflari instagrama atiyorum.hesabim: reyhan9292

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…