37+1 de ağrılar acil yardım....

immortallove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
45
0
36
Kocaeli
arkadaşlar 37+1 im ve şuan vajinamda dayanılmaz bir ağrım var ölüyorum sanki ama kasık ağrılarım yok.drmla pazartesi görüştük ama hala doğumla alakalı birşey söylemedi sizce bu ağrıların sebebi ne olabilir lütfen yardımmmmmm.....

ağrıların sebebini bilemiyorum ama ben 37+3 günlükken doğum yapmıştım kasılmalarım çok olurdu öncesinde de

canım çatın açılıyor doqum yapıcaksın sen hadi hayırlısı olsunn

canım o ağrı bende 2 3 aydır var. çatıya baskı olduğu için oluyor. doğuma hazırlık. ama hemen doğuracaksın diye birşey yok telaşlanma. kasık ağrın başlarsa telaşlan :) hayırlı doğumlar hepimize..

kızlar doktorla görüştüm muayene ettiler nst ye bagladılar.hafif kasılmalarımın oldugu çıktı,1.5-2 cm kadar açılmam oldugunu söylediler.ama doktorum eve gidip bol sıvı alıp dinlenmemi söyledi kalsıyum magnezyum ve progestan kullanmaya devam etmemi söyledi.suyun gelirse sancın artarsa atla gel dedi.

sizce bu durum doğum başlangıcı olabilirmi ilk gebeliğim.:18:

açılman varsa doğum başlangıcıdır. dinlen dediği gibi. Allah, bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

tatlım dediqim gibi bu bir doqum başlangıcı..
benim 2 cm açıldıqında doktor eve göndermemişti...öqlen gitmiştim 2 cm açıktı..gece 12 dede kızım dünyaya gelmişti...

Konuyu yazalı iki gün olmuş. Doğum yapmışsınızdır herhalde bu vakte. :)) Allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…