37+3 kilosu az olan bebek

Nddnsn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
281
199
103
32
Hayırlı geceler kizlar, 37+3 haftalık hamileyim minik melegimin kilosu 2.600 ama kizimin kilosuna doktor az dedi. Pekmez, muz, süt, kaşar, ceviz, badem, fındık, balık, tavuk, et, ıspanak, brokoli, meyve falanda yiyorum ama haftada en fazla 200-150 gram arası aliyor. Kan akısımız hareketlerimiz sagligimiz cok sükür hepsi iyi. Kilo alması için tavsiye edeceginiz bir şey var mı?

sıkıntı yapma kendine sağlıklı olması onemlı fazla yıyıp ıçıp şekerini yukseltme onemlı olan 2500 uzerınde olması sende zaten 2600 evet minik ama ultrason olçümü ile birebir doğacak die bışı yok...

Gülüm hiç üzülme , doktor değilim, onlar kadar bilemem tabii ama 2600 daha çok az bir kilo gibi gelmedi bana . Sen hiç üzülme sağlıklı beslenmeye devam et . bir şey kalmamış zaten ben 1.400 gr doğmuşum . Şimdi sağlıklı bir anne adayıyım , herşey güzel olur . Endişe etme .
Tek avazda ,kolayca kurtul inşallah

Bence de çok az değil, benim yeğenim 2900 le doğdu çok sağlıklıydı. Gönlünü ferah tut sen daha zamanı var alır kilo.

Öyle tabi çok şükür sağlığımız iyi de işte annelik iç güdüsü doktor ters bir şey dese ister istemez evham yapiyoruz :)

:) hey maşaAllahhh. Doguma kadar insaAllah dahada alirda icim rahatlar doktor her gittigimde minyon zayif bir kiz dedikce ister istemez uzuluyorum ama saglikli hareketimizde iyi binlerce kez sukurler olsun varsın minyon olsun minigim.
Aminnn canım inşaAllahhh
Rabbim senin meleginide sag salim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insaAllahhh

Bence de çok az değil, benim yeğenim 2900 le doğdu çok sağlıklıydı. Gönlünü ferah tut sen daha zamanı var alır kilo.

Saglığımız iyi çok şükür o konuda bir sıkıntımız yok insaAllahhh alir canim 2.900 leri gorsem daha ne isterim Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…