Z Zrabia Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 1 0 1 26 5 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Zrabia #1 Merhabalar 37+4 haftaligin ve iki gündür kasik ağrısı çekiyorum yürürken uzanırken normal mi bilemedim ilk gebeliğim
Merhabalar 37+4 haftaligin ve iki gündür kasik ağrısı çekiyorum yürürken uzanırken normal mi bilemedim ilk gebeliğim
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.602 En iyi cevaplar 1 7.099 88 5 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Zrabia #2 Zrabia .!.: Merhabalar 37+4 haftaligin ve iki gündür kasik ağrısı çekiyorum yürürken uzanırken normal mi bilemedim ilk gebeliğim Genişletmek için tıkla... Normal bence annesi bebek büyüdü artıkdogum içşn o da kendini hazırlıyor bence. Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah
Zrabia .!.: Merhabalar 37+4 haftaligin ve iki gündür kasik ağrısı çekiyorum yürürken uzanırken normal mi bilemedim ilk gebeliğim Genişletmek için tıkla... Normal bence annesi bebek büyüdü artıkdogum içşn o da kendini hazırlıyor bence. Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah