Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani bilemiyorum gebelik kolestazi gıbi falan bişey de olabilir. Karaciğer enzimlerinize bakıldı yakın zamanda. Bence bu yüksek tansiyonla doktorunuzu beklemeyin başka bi kadın doğuma muayne ol doktoruna yine gidersin doğumunda gelmiş zaten. Şahsi önerim yarın başka kadın doğuma git
Bugün ölçtüğün değerleri yazar mısın? Ben tüm çocuklarımı yüksek tansiyon sebebiyle acil doğumla doğurdum. Lütfen gün içinde kaçları gördün? Elinde yüzünde şişlik var mı anormal derecede, gözlerinde görme sorunu var mı?
Bugün ölçtüğün değerleri yazar mısın? Ben tüm çocuklarımı yüksek tansiyon sebebiyle acil doğumla doğurdum. Lütfen gün içinde kaçları gördün? Elinde yüzünde şişlik var mı anormal derecede, gözlerinde görme sorunu var mı?
Canım kaşıntı gebeliğe bağlıda olabilir gebelik kolestazindan da ilk oğlumda geçirmiştim gebelik kolestazi alt ve ast değerlerim yüksek çıkıyordu kötü bir kaşıntı geçiriyordum. Sizde doktora gidip bi değerlerinize baktırın