37+5 yüksek tansiyon ve kaşıntı

begmce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
5
0
1
22
37+5 yüksek tansiyon ve kaşıntı var başına gelen var mı sebebi nedir ya sa nasıl çözüm bulabiliriz

Tansiyon kaç? Kaşıntı nasıl ve ne zamandır var?

Hastaneye başvurdunuz mu kaşıntı vücudun her yerinde mi. Tansiyon kaç

Acilde bi çözüm bulmadılar doktorumun izinden dönmesini bekliyorum ayaklarımda ellerimde başlıyor gece boyu tüm vücuduma yayılıyor
Yani bilemiyorum gebelik kolestazi gıbi falan bişey de olabilir. Karaciğer enzimlerinize bakıldı yakın zamanda. Bence bu yüksek tansiyonla doktorunuzu beklemeyin başka bi kadın doğuma muayne ol doktoruna yine gidersin doğumunda gelmiş zaten. Şahsi önerim yarın başka kadın doğuma git

Yok maalesef şehir hastanesi olduğu için iletişim şansı bırakmıyorlar polikliniğe gitmek dışında 13-8 civari
Bugün ölçtüğün değerleri yazar mısın? Ben tüm çocuklarımı yüksek tansiyon sebebiyle acil doğumla doğurdum. Lütfen gün içinde kaçları gördün? Elinde yüzünde şişlik var mı anormal derecede, gözlerinde görme sorunu var mı?

Bugün ölçtüğün değerleri yazar mısın? Ben tüm çocuklarımı yüksek tansiyon sebebiyle acil doğumla doğurdum. Lütfen gün içinde kaçları gördün? Elinde yüzünde şişlik var mı anormal derecede, gözlerinde görme sorunu var mı?
Şişlik vs yok görme sorunumda yok
14-9 13-8 13-9 bugün

Şişlik vs yok görme sorunumda yok
14-9 13-8 13-9 bugün
Yarın sabah sağlık ocağında ölçer misiniz? İyice dinlenin 10-20dk hareket etmeyin. Ondan sonra ölçün. O zaman doğru sonuç verir.

Canım kaşıntı gebeliğe bağlıda olabilir gebelik kolestazindan da ilk oğlumda geçirmiştim gebelik kolestazi alt ve ast değerlerim yüksek çıkıyordu kötü bir kaşıntı geçiriyordum. Sizde doktora gidip bi değerlerinize baktırın

Back
X