• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

37 gun gecikme gebelik testi

ondokuzekim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar son adet tarihim 1 ocak 1 hafta once kan testi verdim negatifti tarlusal kullaniyordum o sira biteli 2 gun oldu bugun test yapmak istedim ve test yaptim bu sekilde cikti yani silik 2. Cizgi belirdi hemen comfort gebelik testi yanlis sonuc verirmi sizce gebelik varmi ? Bu kadar g
683BDB46-6992-48D2-87C6-078A2FE14045.webp
82DF92C7-FE47-4693-8E69-F752D09028C7.webp

Evet silik çizgi var en iyisi kan vermek canım.İnşallah gebesindir

Benimde 2 gün gecikmişti adetimden bu şekil cikti
Ilk 10 dakikada cikmadiysa kuruma çizgisi. Şu haliyle kurumuş duruyor zaten. Ama ilk andan çift çıkıp bekleyince fotoğraf cektiyseniz pozitif.

Ilk 10 dakikada cikmadiysa kuruma çizgisi. Şu haliyle kurumuş duruyor zaten. Ama ilk andan çift çıkıp bekleyince fotoğraf cektiyseniz pozitif.
Ilk anda çektim çok silikti durdukça böyle oldu o yüzden kuru olarak görünüyo kan verdim 10 cıktı değerim sizce pozitif mj

Ilk anda çektim çok silikti durdukça böyle oldu o yüzden kuru olarak görünüyo kan verdim 10 cıktı değerim sizce pozitif mj
Evet pozitif, 5ten büyük olmasi yeterli. Duzenli olarak kan verin, takibi ihmal etmeyin.

Back
X