- 30 Nisan 2021
- 590
- 196
- 18
- Konu Sahibi 2melekannesl
-
Hemen veremwyebilirim eşimin memlektindeyim köydeyiz ancak pazartesiKan verin bence hemen.
Ben de onunla ilgili olduğunu düşünüyorum doğum olalı 37 gün oldu kanamam biteli 12Ben düşük yaptım ki betam çok yüksek değildi ama düşük sonrası nerdeyse 1 aya kadar beta kaldı vücudumda ondan kaynaklıdır. Tabiki önlem amaçlı kaset test ile koyulaşma olacak mı takip edebilirsiniz
Bu arada çok geçmiş olsun Allah bir daha sağlıklı gebelik nasip etsin.Ben de onunla ilgili olduğunu düşünüyorum doğum olalı 37 gün oldu kanamam biteli 12
Merak ettim konuyu takipteyim. Hakkınizda en hayırlısi olsun. Ve basınız sağolsun.Hemen veremwyebilirim eşimin memlektindeyim köydeyiz ancak pazartesi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah rahim ağzı mesafem kisaldi bir anda açılmam oldu ikisini de normal doğurdum bir hafta yaşayabilirler küçük oldukları içinBu arada çok geçmiş olsun Allah bir daha sağlıklı gebelik nasip etsin.
Çok yüksek ihtimal dediğim gibidir diye düşünüyorum. İlk adetiniz geldikten sonra sıfırlanır beta. Bazen 45 günü bulabiliyor. Tabii ben kürtajdan yola çıkıyorum.
Kan testi yapın çok gecikmedenErken doğum yapıp bebeklerimi kaybetmiştim 25. Gün pembe leke vs bitmişti lahusalik denen şey bugün test yaptığımda ilk teste net ikinci teste silik iki çizgi çıktı hala hamilelik hormonlarım devam mı etmekete acaba başına böyle bir durum gelen var mı
Amin Allah razı olsun büyük ihtimalle diğer hamilelikten kalma değerlerim galiba ben sadece dün midem bulandı gözüm karardı diye şüphelendim amaMerak ettim konuyu takipteyim. Hakkınizda en hayırlısi olsun. Ve basınız sağolsun.
Testi buraya atar mısınız? Ne koyulukta onu da merak ettim.Amin Allah razı olsun büyük ihtimalle diğer hamilelikten kalma değerlerim galiba ben sadece dün midem bulandı gözüm karardı diye şüphelendim ama
Atarım bir dakikaTesti buraya atar mısınız? Ne koyulukta onu da merak ettim.
Asilamayla mi gebe kalmistiniz .Amin Allah razı olsun büyük ihtimalle diğer hamilelikten kalma değerlerim galiba ben sadece dün midem bulandı gözüm karardı diye şüphelendim ama
EvetAsilamayla mi gebe kalmistiniz .
Yarın bir kez daha test yapın bakalım koyulaşacak mıAtarım bir dakika
Pazrtesi zaten kırkım doluyor kontrolüm var orda doktora da danışırımYarın bir kez daha test yapın bakalım koyulaşacak mı
Çok da silik değil çok da bariz değil. Bakalım ne diyecekler pazartesi.Atarım bir dakika
Diğeri daha silik eğik tutunca filan belli oluyor bakalım ne olur netten baktığımda bere iki hafta sonra normale döner diyor ama bilmiyorum nedendirÇok da silik değil çok da bariz değil. Bakalım ne diyecekler pazartesi.
Benim ikiz olduğu için çok yüksekti en son temmuz 24 ye betama bakılmış 79.000 küsürdü doğum eylul 15 te 21. Haftada oldu büyük ihtimal ondan kalma bir değer 25 inde 40 im doluyor kontrol var bakalım ne diyeceklerBen düşük yaptım ki betam çok yüksek değildi ama düşük sonrası nerdeyse 1 aya kadar beta kaldı vücudumda ondan kaynaklıdır. Tabiki önlem amaçlı kaset test ile koyulaşma olacak mı takip edebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?