Aşılama 37 gün önce doğum bugün çift cizgi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

2melekannesl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
590
196
18
Erken doğum yapıp bebeklerimi kaybetmiştim 25. Gün pembe leke vs bitmişti lahusalik denen şey bugün test yaptığımda ilk teste net ikinci teste silik iki çizgi çıktı hala hamilelik hormonlarım devam mı etmekete acaba başına böyle bir durum gelen var mı

Ben düşük yaptım ki betam çok yüksek değildi ama düşük sonrası nerdeyse 1 aya kadar beta kaldı vücudumda ondan kaynaklıdır. Tabiki önlem amaçlı kaset test ile koyulaşma olacak mı takip edebilirsiniz

Ben de onunla ilgili olduğunu düşünüyorum doğum olalı 37 gün oldu kanamam biteli 12

Ben de onunla ilgili olduğunu düşünüyorum doğum olalı 37 gün oldu kanamam biteli 12
Bu arada çok geçmiş olsun Allah bir daha sağlıklı gebelik nasip etsin.

Çok yüksek ihtimal dediğim gibidir diye düşünüyorum. İlk adetiniz geldikten sonra sıfırlanır beta. Bazen 45 günü bulabiliyor. Tabii ben kürtajdan yola çıkıyorum.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah rahim ağzı mesafem kisaldi bir anda açılmam oldu ikisini de normal doğurdum bir hafta yaşayabilirler küçük oldukları için

Kan testi yapın çok gecikmeden

Merak ettim konuyu takipteyim. Hakkınizda en hayırlısi olsun. Ve basınız sağolsun.
Amin Allah razı olsun büyük ihtimalle diğer hamilelikten kalma değerlerim galiba ben sadece dün midem bulandı gözüm karardı diye şüphelendim ama

Çok da silik değil çok da bariz değil. Bakalım ne diyecekler pazartesi.
Diğeri daha silik eğik tutunca filan belli oluyor bakalım ne olur netten baktığımda bere iki hafta sonra normale döner diyor ama bilmiyorum nedendir

Benim ikiz olduğu için çok yüksekti en son temmuz 24 ye betama bakılmış 79.000 küsürdü doğum eylul 15 te 21. Haftada oldu büyük ihtimal ondan kalma bir değer 25 inde 40 im doluyor kontrol var bakalım ne diyecekler

Bugün adet sancısına benzer ara ara karnimda batmalar oldu ve tuvalette kahve kızıl arası lekelenme gibi bir şey gördüm adet oluyorum galiba artık sabaha netleşir Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…