• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

37. Haftada göğüste kist

mnmn0811

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42
Puanlar
18
Kizlar iyi ramazanlar öncelikle 😍 37 haftalik gebeyim 3 gün önce duşsayken sağ goğsunde yumurta gibi bisey farkettim ama tam goğsumun ucunun arkasında doktora gittim bugun ultrasyonla bakti 40 mm kist var dedi ama içi kan dolu degil gibi bi ifade kullandi hamile oldugum icin genel cerrahiye gitme dogumdan sonra git dedi ama onemli bisey degil korkma dedi çevremdede süt düğumlenmesidir diyolar basiniza gelen varmi ?

ya aynı sey mi bilmiyorum ama benim de göğüste siddetli ağrı vardı doğumdan sonra. mastit falan gibi değildi. daha 7 günlük lohusaydım. genel cerrahiye gittim, iki göğüste de bir sürü kist görüldü. ultrason bakan teknisyen daha önce meme muayenesi yaptırdın mı? öncesinde bunlar var mıydı diye sordu. check up yaptırıyordum ama özellikle meme muayenesi yapılmamıştı hiç. sonrasında doktorun yanına gittim ultrason sonuçlarını göstermek için. bana bu dönemde hormonal durum sebebiyle bu kistlerin görülebileceğini söyledi. sıcak uygulama ve masaj önerdi. su an hala aktif emziriyorum ve o ağrıları tekrar yasamadım.

yani doktorunuz önemli değil dediyse değildir. ama genel cerrahiye gitmenin de gebelikte bir sakıncası yok. zaten orda da ultrason muayenesi ve elle muayene oluyor. içim rahat etsin derseniz gidin.

Back