Ayy maşaALLAH darısı bana inşaALLAHAmin ins. 16 kilo aldım ama ben de tam tersi son aylar cok hareketli oldugumdan fazla almadim 5. ve 6. aylarda cok hızlı kilo almıştım bebek doğduktan 5 ay sonra eski kiloma dondum emzirmek gercekten mucize
Slm kızlar bende 38 haftalık hamileyim. Çatı muayenesi nde sorun çıkmadı ama bnm hala korkum var ister istemez kasıyorum sancim çıkmıyor ama kasik ve bel ağrım fazla. Dr artık doğumu bekliyorum dedi hayırlı si bakalım..[/QUOTE
Kasma canım su akar yolunu bulur. Ben de çatı muayenesinden 2 gün sonra doğum yaptım hatta pazartesi muayene oldum 1 cm açılmam vardı doktor bundan sonra lekelenme olabilir normal dedi ama baya baya salı geceye kadar nişan geldi benden salı gece sancılarım hafif hafif başladı Çarşamba sabah da doğum yaptım :) Allahım seni de bir avaz da kurtarır inşallah ne kadar düşünmezsen akışına bırakırsan o kadar iyi bu arada ben son zamanlarda çok yürüdüm o yüzden açılmam ve doğum sürecim çabuk oldu çok şükürSlm kızlar bende 38 haftalık hamileyim. Çatı muayenesi nde sorun çıkmadı ama bnm hala korkum var ister istemez kasıyorum sancim çıkmıyor ama kasik ve bel ağrım fazla. Dr artık doğumu bekliyorum dedi hayırlı si bakalım..
Hayırlısı olsun, sağlıkla al kucağına inşallah :) Benim oğlum 26 aylık, kızım 4 aylık oldu. İkisini de normal doğumla getirdim dünyaya. Doğum çok başka bir his.. Yani hamilelik bu kadar uzun sürmese üçüncüyü düşünebilirdim ama eziyete dönüşüyor benim için. Evet çok aktif geçiriyorum ama son 1 ay omurga ve pelvis ağrıları beni öldürüyor.Slm kızlar bende 38 haftalık hamileyim. Çatı muayenesi nde sorun çıkmadı ama bnm hala korkum var ister istemez kasıyorum sancim çıkmıyor ama kasik ve bel ağrım fazla. Dr artık doğumu bekliyorum dedi hayırlı si bakalım..
Anladım. Çünkü bir tanıdığımızda normal dediler, herhangi bir sorun olmadığı halde sezaryeme aldılar, bir de üstüne üstlük kadının ailesine falan kendi isteğidir dediler. Millet şaşırmış ya hep kolayına gidiyorlarBebek yada annede sıkıntı olmadigi sürece sezeryan yapılmamalı zorla yapmazlar sizden izin almalari gerekir herşeye ragmen normal olmuyorsa yapcak bisi yok maalesef
Mesela şöyle olabiliyor şartlar uygun sancı başlıyor ama açılma tam olmuyor o zaman direkt sezeryan ya da yine her şey normal süreç işliyor ama nst de bebeğin kalp atışları yavaşladı o zaman gene sezeryana alıyorlar bu durumda tek düşünmen gereken bebeğin olmalı ve doktoruna güvenmelisinC Ceylin_cey_35 &waitforb çatı muayesine gidip, normal doğum olacak dedikleri hâlde, sezaryene alınanlar oluyor mu? Bir de kendi istekleri diye yazmaları yok mu
Varsayalım ki öyle bir durum oldu, normal deyip sezaryene aldılar,herşey yolunda olduğu hâlde, yani normal doğum olabileceği hâlde, ne yapabiliriz? Şikayet etme durumu falan? Tamam sonuçta izler ebediyyen kalacak, ama.. ne bileyim
Haftaya perşembe günü çatı muayenesi var, ne diyecekler bakalım. Özele gittiğimde bebek normal doğum pozisyonunda dedi, umarım herşey yolunda olur :)Mesela şöyle olabiliyor şartlar uygun sancı başlıyor ama açılma tam olmuyor o zaman direkt sezeryan ya da yine her şey normal süreç işliyor ama nst de bebeğin kalp atışları yavaşladı o zaman gene sezeryana alıyorlar bu durumda tek düşünmen gereken bebeğin olmalı ve doktoruna güvenmelisin
Haydi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)Haftaya perşembe günü çatı muayenesi var, ne diyecekler bakalım. Özele gittiğimde bebek normal doğum pozisyonunda dedi, umarım herşey yolunda olur :)
Gidip sonucu öğrenince ilk buraya yazacağımHaydi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)
Anladım. Çünkü bir tanıdığımızda normal dediler, herhangi bir sorun olmadığı halde sezaryeme aldılar, bir de üstüne üstlük kadının ailesine falan kendi isteğidir dediler. Millet şaşırmış ya hep kolayına gidiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?