Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahın izniyle inşallah hiç bişey ılmadan sağlkkla alıcaksınız kucağınıza. Doktorunuz ne diyor peki?Kızlar merhaba ben 37 haftalık hamileyim ama bebeğimin vücut ölçüleri 35 ile uyumlu kafa ölçümü 36 ile uyumlu haftaya sezaryen olacağımbebeği böyle olan var mı sağlıklı mıydı bebekleriniz
Bi şey göremiyorum ama yüzde yüz Bi şey yoktur diyemem doğmadan bilemeyiz diyorAllahın izniyle inşallah hiç bişey ılmadan sağlkkla alıcaksınız kucağınıza. Doktorunuz ne diyor peki?
Siz içinizi rahat tutun duanızı edin Allahın izniyle inşallah çok sağlıklı, çok akıllı, çok hayırlı bi evladınız olucak sağlıkla büyütüceksinizBi şey göremiyorum ama yüzde yüz Bi şey yoktur diyemem doğmadan bilemeyiz diyor
Evet ALFAMET kullanıyorum 1 haftadırTansiyon için ilaç kullanıyormusunuz
Inşallah inşallah çok teşekkür ederimSiz içinizi rahat tutun duanızı edin Allahın izniyle inşallah çok sağlıklı, çok akıllı, çok hayırlı bi evladınız olucak sağlıkla büyütüceksiniz
Yok 12 gün önce gerilik 5 gün dü şuan 2 haftaya çıktı maalesef1 yada 2 haftanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum.Bazen yanlış ölçüm de yapilabiliniyor.Tansiyon sorunu benim de olmuştu ve çarpıntı.Son haftalarda tuz u tamamen kestim ve sürekli ölçüm yapıyordum.Stres yapmayın.
Sanirim sizinle konusmustuk, ilaci ben kullandim siz de kullanabilirsiniz tedirgin olmayin demistim hatta. İlaca ragmen tansiyonunuz yuksek cikiyorsa dozu yetersiz demektir; doktorla konusup arttirmaniz lazimKızlar merhaba ben 37 haftalık hamileyim ama bebeğimin vücut ölçüleri 35 ile uyumlu kafa ölçümü 36 ile uyumlu haftaya sezaryen olacağımbebeği böyle olan var mı sağlıklı mıydı bebekleriniz
Doktor dozu artırdı şuan yükselmiyor ama bebek geri kaldı maalesef doktor haftaya cumaya kalmayacak doğum dedi bebeğin durumuna göre çarşamba perşembe falan alacak bakalımSanirim sizinle konusmustuk, ilaci ben kullandim siz de kullanabilirsiniz tedirgin olmayin demistim hatta. İlaca ragmen tansiyonunuz yuksek cikiyorsa dozu yetersiz demektir; doktorla konusup arttirmaniz lazim
Hayirlisi olsun sikmayin caniniziDoktor dozu artırdı şuan yükselmiyor ama bebek geri kaldı maalesef doktor haftaya cumaya kalmayacak doğum dedi bebeğin durumuna göre çarşamba perşembe falan alacak bakalım
Sizin bebeğinizde böyle Bi geri kalma durumu olmuş muydu acabaHayirlisi olsun sikmayin caninizi
Hayir olmamistiSizin bebeğinizde böyle Bi geri kalma durumu olmuş muydu acaba
Inşallah bende bebeğimi sağlıklı kucağıma alırımHayir olmamisti![]()
İnsallahInşallah bende bebeğimi sağlıklı kucağıma alırım![]()
Hayır dediğim gibi tuz u tamamen kestigim için bir sorun oluşmadı bebegimde de bende de.Ilac kullanmama da gerek kalmadi.Yok 12 gün önce gerilik 5 gün dü şuan 2 haftaya çıktı maalesefsizin bebeğinizde peki tansiyondan dolayı Bi gerileme oldu mu
Bende tuzu tamamen kestim ama ilaç kullanmadan düşmüyor maalesefHayır dediğim gibi tuz u tamamen kestigim için bir sorun oluşmadı bebegimde de bende de.Ilac kullanmama da gerek kalmadi.
Merhaba, Çok geçmiş olsunInşallah bende bebeğimi sağlıklı kucağıma alırım![]()
Bende çok korkuyorum perşembe sezaryen olacağım doktor kesin sağlıklı diye de konuşmuyor bana ben şuan Bi şey diyemem diyor bilmiyorum psikolojim bozuldu artıkMerhaba, Çok geçmiş olsunDoğum yaptınız mı? Umarım bebekte, sizde iyisinizdir
Doktorum benim bebeğime de gelişme geriliği var dedi 2-3 hafta geriden geliyor şuan 35 haftanın içindeyim ama uyluk ve karın çevresine göre 32 hafta. Suyum da fazla iki doktora birden görünüyorum ikisinde bebekte sıkıntı olmadığını sadece minyon olduğunu söylüyorlar her hafta büyümesi devam ediyor ama kendi haftasını yakalayacak kadar değil
umarım bir sıkıntımız çıkmaz doğumdan sonra çok korkuyorum