37 haftalik hamisler ne durumdasiniz ses verin

Heyecanlan beklemekteyiz.. Bu gün oğluşumun ilk defa yüzünü gördüm.. 36+4te.. Şurada aydaşlarımı bekleyeyim ben de.. Mutluluklarımızı paylaşıp çoğaltalım

b
Heyecanlan beklemekteyiz.. Bu gün oğluşumun ilk defa yüzünü gördüm.. 36+4te.. Şurada aydaşlarımı bekleyeyim ben de.. Mutluluklarımızı paylaşıp çoğaltalımbe

Heyecanlan beklemekteyiz.. Bu gün oğluşumun ilk defa yüzünü gördüm.. 36+4te.. Şurada aydaşlarımı bekleyeyim ben de.. Mutluluklarımızı paylaşıp çoğaltalım
bende 36+6yim yarın kontrolüm var doktorum gün vericek inşallah. bakalım hayırlısı ne zaman gittin kontrole

b

bende 36+6yim yarın kontrolüm var doktorum gün vericek inşallah. bakalım hayırlısı ne zaman gittin kontrole
Dün gittim bennn Her şey olması gerektiği gibi dedi ama biraz meyveyi ve şekerli yiyecekleri azaltmamı söyledi suyu fazla çıkmış anlamadım, kendim 8aylık süre içerisinde 5 kg aldım ama bebeğim aççık şüşkoymuş.. Umarım dediği gibi her şey yolundadır..

bende şuan nst cekiliyorum sancim falan yok ama neee 5 mi 17 18e dayandım ben bakalım nstden sonra giricem kontrole bakalimkac olmus benimki. seninkinin kilosu boyu kaç canim

bende şuan nst cekiliyorum sancim falan yok ama neee 5 mi 17 18e dayandım ben bakalım nstden sonra giricem kontrole bakalimkac olmus benimki. seninkinin kilosu boyu kaç canim
Hafi hayırlısı her şey yolundadır inşallah Ben de kilo almamamı taktım kafama baya bi problem mi var diye ama normalmiş bünyeden bünyeye değişirmiş alsaydım da dert etmeyecektim bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da inşallah kilo verilir bi şekilde boyunu bilmiyorum ama kilosu için 2900 gr dedi Benim nstlerimde de çıkmıyo sancı

Sizinkinin boyu ve kilosu nasılll? Gerçi bebeğin gelişimi hakkında bilgi verme açısından yalnızca bu hesaplar bi kriter değilmiş ama insan merak ediyor..

benim sezeryan oluyo doğumlarım o yüzden bugünkü kontrolde doktorum gün verecekti. kordon kan akışı kalp atışı herşeyi çok güzel ama suyun azalmış sevmedim suyunu dedi acil sezeryan da değil az daha idare eder dedi haftaya cumaya tekrar gel nst ve suyuna bakalım dedi eğer beğenmezsem hemen sezeryan alırım hazırlıklı gel dedi. ama o da istemiyo 38de almayı 5 gün yada 1 hafta daha beklemek istiyo. işte duruma bağlı. bol su iç enaz 3 lt dedi. azalmazsa veya biraz daha idare ederse 23gibi alırım diyor

Sizinkinin boyu ve kilosu nasılll? Gerçi bebeğin gelişimi hakkında bilgi verme açısından yalnızca bu hesaplar bi kriter değilmiş ama insan merak ediyor..
herşey farklı aynı vücutta bile gebelikler degiskenlesebiliyor. takılmamak lazım kalıtım da çok önemli sonuçta sadece merak oluyo iste benimki 3412 gr 47bucuk cm boyu cıktı ama karin çevresi baya geniş makine bu yüzden bu şekilde ölçüm yapiyo olabildi demişti dr bi önceki kontrolde ultrason katında 400gr bi sapma olabileceği yaziyo zaten attı veya eksi 400gr yazıyı zaten doğruysa kilosu bu yanlışsa 3civari iste

En hayırlı vakit ne zamansa o zaman gelsin inşallah Yaşam sınırını aştıktan sonra ben erken ya da geç gelmesinden korkmadım hiç.. Gönül ister iyice gelişsinler vaktiyle gelsinler ama hangisi kolaylıkla ve hayırlıca olacaksa öncelikle öyle olsun elbette

Maşallah Oğluşlarımıza kavuşmamıza aççık kaldı hadi bakalım

aaminnn insalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…