Yan komşu sesleri

Sevişme sesi geliyor diye şikayet edilmek mi hoşuna gitti ? 🙄🙄ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi . Sevişmek herkesin en doğal hakkı ama bunu kasıtlı olarak herkese duyurmak, ayrıca ohhhh iyice ses çıkarayım inleyeyim de millet kıskansın bizi diye düşünmek çok tuhaf geliyor bana.
Bana da tuhaf geliyor işte.ama zamanında yaşanan kıskançlıklar, kompleksler işte.millet de birbirinden görüp görüp yapıyor bence.hiç de ses çıkartasim gelmiyor valla.hafif hafif inleme sesi sadece.

Ahshd en iyi komsu benim olmayan komsu.

Ay birkac onceki evimizde ust katimiza bosanmis bir kadin taşınmıştı. Cocugu babaya gittiginde sevgilisi geliyordu. Sanki bizim evde sevisiyorlar, hele salondaki kanepe sesi ahdhd beni rahatsiz etmiyordu, sevissin napayim. Ama bir gun salonda balkon kapisi acik sevisiyorlar. Bizim balkonlar da bes alti apartmanin aciklik otoparkina bakiyor. Kadin artik yılların intikamini mi aliyor bilmiyorum ama tum mahallede ses yankilaniyor. Millet cama cikti sonunda noluyor diye ahdhd annem en sonunda balkona cikti "valla ben sevismiyom" diye kendini gostermeye ahsdhd
Bu da boyle bir anımdır.
Ayyy çok iyii😄😄😆😆

Benim üst komşumda da 24 saatin rahat 10 saati kavga....Kıyametler kopuyor.Keşke onlarda sevişgen olsa...Gürültü hertürlü rahatsızlık verici ama böyle negatif sesler sanki tüm apartmanın enerjisini emiyor.

Çığlıklar bağırmalar olmuyorsa normal sesler, sevişme konuşmasıysa bana böyle bir şikayet gelse yallah der gönderirim. Duvarlar inceyse benim suçum ne?
Çığlıklar da arada bir tolere edilebilir. Ama genel her sesi geçiren bir yapıysa çocuk duvarına ses izolasyonu yapabilirsiniz.

Sevişme sesi geliyor diye şikayet edilmek mi hoşuna gitti ? 🙄🙄ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi . Sevişmek herkesin en doğal hakkı ama bunu kasıtlı olarak herkese duyurmak, ayrıca ohhhh iyice ses çıkarayım inleyeyim de millet kıskansın bizi diye düşünmek çok tuhaf geliyor bana.
Çok takılmayın kendisi kukusunun kullanımını geç keşfetmiş, bir tek kendisinde olduğunu sanan biri

O tecavüze ugrayan kadını bile kıskanan bir değişik.
Boş ver.

O kadar ses çıkartacak birşey yok.bence bu tarz şeyler bilerek yapılıyor.hatta ben tam tersi ses çıkartınca yeterince zevke konsantre olamıyorum.kimbilir bu yaşlara kadar kimleri kiskandılar da acısını çıkartmaya çalışıyorlar.ses gidip gitmeyeceğini her normal zekalı insan tahmin eder.terbiyesizlik işte.bu tipler de yeni türedi.çocuğu olan insanlar nasıl yapıyor?
Seni kiskanc sen kiskaniyorsun milleti , neden ses cikmasin hic yasamadin mi ?? Gayette cok ses cikiyor kendinden gecince

Sesli sevişmek isteyen az yesin müstakilde yaşasın apartmanda üst üste yaşıyorsak sesine, hareketine dikkat edecek. Benim alt katımda bu sorun vardı kadının sesi yankılanıyordu gece yarısı şükür bitti hamile heralde diye düşündüm ama değil görünüyor nasıl kesildi anlamadım başka biri şikayet etti herhalde😂

Tek neden terbiyesizlik.zamanında onlar da birilerini kıskanmıştır. Benim ilk evimde komşular beni şikayet etmişti sevişme sesi geliyor diye.o kadar hoşuma gitti o kadar hoşuma gitti ki.26 yaşına kadar bu anı beklemiştim.gayet de bilerek yapıyordum.şimdi gayet de sessiz sevişiyorum.icimden hiç ses çıkarmak gelmiyor.demem o ki maksat millet bizi kıskansın bence.
Ferhans bir üye alıntı yapınca fark ettim. Ee sen böyle yorum yapmışsın konuda. Ama şimdi diyorsunki zamanında ben de kıskanıyor bilerek sesli yapıyordum şikayet edilmek hoşuma gitmişti ama "artık ses çıkarmak içimden gelmiyor bu yüksek sesle sevişenler terbiyesiz" diyorsun. Kendine de bunu söylemiş oldun yani. 🤔

O kadar ses çıkartacak birşey yok.bence bu tarz şeyler bilerek yapılıyor.hatta ben tam tersi ses çıkartınca yeterince zevke konsantre olamıyorum.kimbilir bu yaşlara kadar kimleri kiskandılar da acısını çıkartmaya çalışıyorlar.ses gidip gitmeyeceğini her normal zekalı insan tahmin eder.terbiyesizlik işte.bu tipler de yeni türedi.çocuğu olan insanlar nasıl yapıyor?

Ferhans bir üye alıntı yapınca fark ettim. Ee sen böyle yorum yapmışsın konuda. Ama şimdi diyorsunki zamanında ben de kıskanıyor bilerek sesli yapıyordum şikayet edilmek hoşuma gitmişti ama "artık ses çıkarmak içimden gelmiyor bu yüksek sesle sevişenler terbiyesiz" diyorsun. Kendine de bunu söylemiş oldun yani. 🤔
Yani o eski komplesklerimden kurulduktan sonra gerek duymadim.

Ahshd en iyi komsu benim olmayan komsu.

Ay birkac onceki evimizde ust katimiza bosanmis bir kadin taşınmıştı. Cocugu babaya gittiginde sevgilisi geliyordu. Sanki bizim evde sevisiyorlar, hele salondaki kanepe sesi ahdhd beni rahatsiz etmiyordu, sevissin napayim. Ama bir gun salonda balkon kapisi acik sevisiyorlar. Bizim balkonlar da bes alti apartmanin aciklik otoparkina bakiyor. Kadin artik yılların intikamini mi aliyor bilmiyorum ama tum mahallede ses yankilaniyor. Millet cama cikti sonunda noluyor diye ahdhd annem en sonunda balkona cikti "valla ben sevismiyom" diye kendini gostermeye ahsdhd
Bu da boyle bir anımdır.
ahaha

aynı durum burada da var da ben anlamıyorum nereden geliyor 2 aydır filan kızın biri bar bar bağırıyor
malum yaz
her balkon cam açık burda
zaten evler de küçük, salon oda vs ayrımı çok yok, yüksek ihtimalle bunlar da kapı baca açık sevişiyor
bir de burası bol gençli bir muhit herkes potansiyel şüpheli (kendimi genç sınıfına soktum şu an)
bizim de 5-6 apartman ortak bir alana bakıyor bazı apartmanlar çok yakın birbirine

balkona çıkıp valla ben değilim diye görüncem bundan sonra :D

Sesli sevişmek isteyen az yesin müstakilde yaşasın apartmanda üst üste yaşıyorsak sesine, hareketine dikkat edecek. Benim alt katımda bu sorun vardı kadının sesi yankılanıyordu gece yarısı şükür bitti hamile heralde diye düşündüm ama değil görünüyor nasıl kesildi anlamadım başka biri şikayet etti herhalde😂
Uzuldum buna.
Apartmandayken daha cok sevisiyorum, mustakile gectigimde annem de yanima gelince kendi evimde isler kesatlasti ahshd

ahaha

aynı durum burada da var da ben anlamıyorum nereden geliyor 2 aydır filan kızın biri bar bar bağırıyor
malum yaz
her balkon cam açık burda
zaten evler de küçük, salon oda vs ayrımı çok yok, yüksek ihtimalle bunlar da kapı baca açık sevişiyor
bir de burası bol gençli bir muhit herkes potansiyel şüpheli (kendimi genç sınıfına soktum şu an)
bizim de 5-6 apartman ortak bir alana bakıyor bazı apartmanlar çok yakın birbirine

balkona çıkıp valla ben değilim diye görüncem bundan sonra :D
En garanti cozum. Tam sesler zirve yaptiginda camasir asasiniz gelsin :D

Yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim 🫶🏻 evimiz 2+1 ve 2 çocuklu bir aileyiz . Şuan tek isteğim komşumla karşılaşmak . ( gece 1 de asansörde bagır çağır konuşup çat kapı kapatan kahkaha atarak eve giren normalde bile çok gürültülü kişiler ) bir kahve içmeye davet edip gece ve gündüz hareketlerinden çok rahatsız olduğumuzu dile getireceğim . Konuştuğumda buraya tekrar yazarım hahahj. Burda da küçük bir kritik yaParız 🫢😂

Merhaba hanımlar : yan komşumuz yeni evli 3 hafta önce düğünleri oldu . Malum ki yeni yapılı evler çok ses geçiriyor .bizim çocuk odamızla onların yatak odası bitişik . Hergün gece ya da gündüz fark etmeksizin seslerini duyuyoruz . Bu durum biraz sıkıcı ve rahatsız etmeye başladı . Bu durumda onları kıröadan üzmeden nasıl uyarabiliriz hem yAn komşumuz hemde her şeyleri çok çok net duyuluyor . Yardımcı olunuz 🙈
Yan odadan yüksek sesle konuşun telefonla falan. Sizin sesinizi duyarsalar onların da sesinin kolayca gittiğini düşünür

Sevişme sesleri yalnızken neyse de anlatamayacağınız yaşlarda çocuk varsa evde,anne baba aile bireyleri,misafir varken düşünebiliyor musunuz rezilliği!
Bu sebeple bağırarak çığlık atarak sevişen kişileri hoş göremiyorum ben.
Bu kadar inleyesi yere göğü inleterek sevişesi varsa çeksin arabasını arazi ormanlık yere dilediği gibi ne istiyorsa yapsın.
İnsanların yaşadığı yerde bu şekilde olmaz,medeniyetsizlik görgüsüzlüktür.

Her akşam sevgilimle sevişirken aldığım uyarı... sessiz ol:) halbuki sesimize sevinecek insanlar varmış baktım da... İnlemeden sevisme özelliği nasıl yükleniyor.

Back
X