- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
- Konu Sahibi tencerekapakmisali
Mor elbisemin altına giymek için 37 numara hardal sarısı ayakkabı arıyorum.. süet ya da rugan olabilir,modeline göre karar vereceğim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iki adet stiletto varMor elbisemin altına giymek için 37 numara hardal sarısı ayakkabı arıyorum.. süet ya da rugan olabilir,modeline göre karar vereceğim..
Bende var, hardal sarısı süet, çok yüksek topuklu değil. 36 no ama ben 37 giyiyorum oluyor. Ama sorun şu ki yanımda değil resim atamıyorum. Ne zamana lazımdı?Mor elbisemin altına giymek için 37 numara hardal sarısı ayakkabı arıyorum.. süet ya da rugan olabilir,modeline göre karar vereceğim..
Bende var, hardal sarısı süet, çok yüksek topuklu değil. 36 no ama ben 37 giyiyorum oluyor. Ama sorun şu ki yanımda değil resim atamıyorum. Ne zamana lazımdı?
teşekkür ederim.. elbisenin hardal sarısı gibi kemeri var,üstüne eşarp da aldım,çantam zaten vardı. ayakkabı mecbur hardal olacak yani,ya da en kötü siyah giyerim diye düşünüyorumBende iki adet stiletto var
Siyah rugan 37 siyah suet 37 ikiside sifirdir
Birde nacizane morun altina mat gold yada fazla parlamayan gold diyeyim cok yakisiyor..
Anladım malesef o zamana kadar eve gitmicem birdahaki haftasonuna kadar. Umarım bulursunuzhaftaya perşembe.. eğer olursa il durumunuza göre p.tesi kargoya vermeniz lazım. siz ne zaman atabilirsiniz?
aslına bakarsanız sıfır alacaktım ama önümüzdeki 3-4 gün dışarıya çıkamıcam malesef
Mor elbisemin altına giymek için 37 numara hardal sarısı ayakkabı arıyorum.. süet ya da rugan olabilir,modeline göre karar vereceğim..
merhaba belki fikir olur. kahve olanı 2 3 kere giydimMor elbisemin altına giymek için 37 numara hardal sarısı ayakkabı arıyorum.. süet ya da rugan olabilir,modeline göre karar vereceğim..